fbpx

FOMO? 5 tips

Uitverkocht concert en geen kaartje kunnen bemachtigen? Bummer! We geven je vijf tips om dit te voorkomen.

#1 Houd de agenda goed in de gaten

Needless to say, maar dat is waar alle actie te vinden is.

#2 Lees het Magazine

Voor vooruitblikken en achtergrondinfo van acts die je nu misschien nog niet kent, maar over een tijdje niet gemist zou willen hebben.

#3 Volg BIRD op Facebook

Voor het laatste nieuws, updates en om het BIRD-gevoel dagelijks vast te houden. Daarnaast vind je in de Facebookevents wellicht iemand die zijn kaartje wil afstaan.

#4 Volg BIRD op Spotify

Ontdek nieuwe acts (of luister huilend thuis, wanneer je toch een concert gemist hebt).

#5 If all else fails: culitherapy

Wanneer je zit te genieten van een van BIRDs vermaarde pizza’s, heb je niet langer het gevoel dat je iets aan het missen bent. Je kunt onze pizza’s zelfs afhalen!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Wednesday 01 May

Ledisi

Ledisi’s muziek is een veelzijdige combinatie van jazz, blues, soul, funk, gospel en hiphop, met diepgaande teksten over liefde en relaties. Op woensdag 01 mei staat ze in Lantarenvenster!  Ledisi’s muzikale reis begon in 2000 met het debuutalbum Soulsinger.  Met haar powerful, maar toch ook delicate sound, heeft de zangeres elf studioalbums en veertien Grammy-nominaties onder de riem, waaronder haar eerste overwinning in 2021 voor ‘Anything For You’. Ledisi heeft onder andere samengewerkt met artiesten als Nas, Macy Gray, […]

Tuesday 26 March

berlioz

LET OP: Wanneer een evenement is uitverkocht zijn er geen kaarten meer aan de deur verkrijgbaar. Als je de Britse […]

Friday 15 March

Pachyman

Pachyman, het alter-ego van Puerto Ricaan Pachy García, is een multi-instrumentalist en one-man band. Vrijdag 15 maart komt hij naar BIRD!