De soulvolle collabs van JMSN

JMSN heeft het begrepen. Christian Berishaj draait al heel wat jaren mee in verschillende muziekstijlen, maar soul is altijd de rode draad geweest. Sexy nineties soul à la D’Angelo, future soul van artiesten als Ta-Ku en de zwoele, licht melancholische soul van zijn laatste album It Is, JMSN draait er zijn hand niet voor om. Dit is soul anno 2016 en JMSN loopt voorop. Dat zagen ook artiesten uit de hiphop- en meer elektronische hoek. Deze geniale collabs laten zien wat een veelzijdige artiest JMSN is en wat je 30 september kunt verwachten in BIRD!

Kendrick Lamar ft. JMSN – ‘Real’

Kaytranada ft. JMSN – ‘All We Do’

Sadistic x Kno ft. JMSN – ‘Daydream’

Kaste ft. JMSN – ‘Make You Stay’

Ab-Soul ft. JMSN – ‘W.R.O.H.’

The Game ft. J.Cole & JMSN – ‘Pray’

Ta-Ku ft. JMSN & Sango – ‘Love Again’

Domo Genesis ft JMSN – ‘My Own’

Sango ft. JMSN – ‘Affection’

Graves ft. JMSN – ‘Stay Tough’

En de playlist

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Friday 19 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!