fbpx

Coely vs. The Rest

Coely is geen onbekende binnen de hiphopscene en zelfs ver daarbuiten heeft ze een groot aantal fans. On the streets wordt ze vergeleken met Lauryn Hill en dat is niet zomaar. Want naast haar kunde als mc beschikt deze artiest ook over een indrukwekkend stemgeluid. Zoals bij elke grote ster wordt er af en toe wat gestolen of gecoverd en hierbij komt haar soulvolle en rauwe stem goed van pas. En als je iemand covert waarom dan niet gelijk Queen B of the godfather himself: Prince. Daarnaast weet ze ook het liefdesverdriet van Justin Timberlake in een nieuw jasje te steken en kan er gedanst worden op Drake’s ‘One Dance’. We hebben de covers voor jou op een rijtje gezet. Kijk, luister en vergelijk!

Drake – ‘One Dance’

Beyoncé – ‘Freedom’

Prince – ‘Why You Wanna Treat Me So Bad’

Justin Timberlake – ‘Cry Me a River’

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 14 November

Julia Zahra BIRD Rotterdam

Julia Zahra

14 november pakt BIRD uit met one of Holland’s finest: Julia Zahra. Ze brak al enkele jaren terug door en she ain’t leaving anytime soon!

Tuesday 05 November

BOMBINO-BIRD-Rotterdam

Bombino

Maak je klaar voor blues met zand in de groeven. De Nigerijnse saharabluesgitarist Omara Moctar, beter bekend als Bombino, is terug in BIRD!

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.