fbpx

BIRD is taking over the airwaves!

BIRDfm at Operator Radio

BIRD + Operator Radio = BIRDfm! In de loop van onze collab passeerden al vier BIRD-gangers de revue van het Rotterdamse online radiostation. Benieuwd wie dat zijn? Of weet je ’t nog? We hebben ze hoe dan ook hieronder voor je opgesomd.

Real El Canario

Voor onze achtste BIRDday stond Real El Canario met een old-skool-hiphop-funk-soul-disco-set achter onze dj-booth, waar hij ook nog te vinden was op BoogieBall 2017. Een dag dáárvoor zat hij in de studio van Operator Radio. Hieronder hoor je hoe dat klonk:

Alma Negra

Little Dragon

Esa

Last but not least: Esa! Wij kijken al uit naar 22 maart, want dan komt de Zuid-Afrikaanse dj weer met een tas vol vinyl (lees: zwart goud) naar BIRD.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 02 May

Cyrille Aimée

In de zomer van 2016 was zangeres Cyrille Aimée een van de grote verrassingen van het North Sea Jazz Festival. In het voorjaar van 2017 haalden BIRD en LantarenVenster haar naar Rotterdam voor een eerste clubconcert. Sindsdien bracht Cyrille alweer twee albums uit – Cyrille Aimée Live en Move On: A Sondheim Adventure – dus het werd de hoogste tijd om de opkomende zangeres weer uit te nodigen voor een concert!

Saturday 30 November

Tabitha BIRD Rotterdam

Tabitha

In 2017 speelde Tabitha zich plots in de kijker op het album Rémi van Ronnie Flex. Met ‘Is Dit Over?’ […]

Tuesday 14 January

PJ Morton BIRD Rotterdam

PJ Morton

PJ Morton released his new album, PAUL and he will be performing his new songs in Rotterdam on October 17th in BIRD! Hope to see you there.