fbpx

BIRD is taking over the airwaves!

BIRDfm at Operator Radio

BIRD + Operator Radio = BIRDfm! In de loop van onze collab passeerden al vier BIRD-gangers de revue van het Rotterdamse online radiostation. Benieuwd wie dat zijn? Of weet je ’t nog? We hebben ze hoe dan ook hieronder voor je opgesomd.

Real El Canario

Voor onze achtste BIRDday stond Real El Canario met een old-skool-hiphop-funk-soul-disco-set achter onze dj-booth, waar hij ook nog te vinden was op BoogieBall 2017. Een dag dáárvoor zat hij in de studio van Operator Radio. Hieronder hoor je hoe dat klonk:

Alma Negra

Little Dragon

Esa

Last but not least: Esa! Wij kijken al uit naar 22 maart, want dan komt de Zuid-Afrikaanse dj weer met een tas vol vinyl (lees: zwart goud) naar BIRD.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 31 May

Gerd Janson BIRD Rotterdam

Gerd Janson

Gerd Janson is een echte dj’s-dj en wordt gerespecteerd in alle hoeken van de wereld – en is dan ook over de gehele globe achter de draaitafels te vinden.

Wednesday 29 May

Nick Mulvey BIRD Rotterdam

Nick Mulvey

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt voor een intiem solo-concert naar LantarenVenster.

Saturday 26 October

Diggy Dex BIRD Rotterdam

Diggy Dex

Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.