fbpx

BIRD genomineerd voor Beste podium

Mee eens? Stem!

Van 28 oktober t/m 6 november organiseert de Popunie de Popweek, de enige week die 10 dagen duurt. In heel Rotterdam zijn er popgerelateerde activiteiten, waarbij de stad tien dagen lang bruist van de optredens en energie. Aan het begin van de Popweek worden de Rotterdam Music Awards uitgereikt.

BIRD is genomineerd voor beste podium

BIRD is genomineerd voor Beste Podium. Een onderscheiding waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn. Om te winnen hebben we jouw hulp nodig. Vind je BIRD daadwerkelijk het beste podium? Dan kun je op ons stemmen via: www.popunie.nl/awards2016.

Stemmen is het makkelijkste wat je deze week zal doen. Het duurt slechts 7,4 seconden (en dat is de langste tijd die geklokt is).

Je kunt tot maandag 24 oktober, 12.00 uur stemmen op jouw favoriet in één of meerdere categorieën. De winnaars worden bekendgemaakt in Rotown op vrijdag 28 oktober.

Alvast bedankt voor de genomen tijd en moeite!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 21 November

Fieh BIRD Rotterdam

Fieh

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.

Wednesday 16 October

Ezra Collective

Het heetste van het heetste uit de UK jazz-scene in Rotterdam!