fbpx

Drie Manieren Om Je Dag Goed Te Beginnen

(en hoe ze toevallig samenkomen in The Sun-Up Club)

Hoe begin je je dag het best? Met het goede been uit bed stappen lukt niet altijd. Gelukkig heb je nog een tweede been en kun je eenmaal staand meteen doorlopen naar The Sun-Up Club! The Sun-Up Club is namelijk gezond(ig), gezellig en energieopwekkend, oftewel het perfecte recept voor een goed begin van de dag.

Gezond(ig)

Good food = good mood. BIRD verzorgt bij The Sun-Up Club de lekkerste smoothies en een ontbijtbuffet, gevuld met gezonde goodness als Le Puy-linzen en salades. Klinkt dat allemaal iets té gezond? We got you. Ook voor de personen die willen zondigen is er genoeg: scrambled eggs, crispy bacon en fluffy pancakes… Juist, pancakes, gotta have pancakes.

Gezellig

Nog een voorwaarde voor een goede dag: gezelligheid. Bij The Sun-Up Club kom je op een unieke tijdstip gelijkgestemden (lees: vroege, rare vogels) tegen. Een spontane chat, het afgeven van een visitekaartje, of nog beter, allebei tegelijk: het kan bij The Sun-Up Club.

Energieopwekkend

Gek genoeg, als je de ochtend actief begint, zit je de rest van de dag vol energie. Daarom kun je bij The Sun-Up Club al dansend jezelf opladen, BIRD uit- en de wijde wereld instappen, high van de endorfine.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 26 October

Diggy Dex BIRD Rotterdam

Diggy Dex

Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.

Monday 26 August

Yola BIRD Rotterdam

Yola

Counrty en blues op z’n rauwst en dus mooist

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.