fbpx

Wednesday 30 November 2022

Book a table
Gratis

BIRDsessions

Y.O.P.E

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Deze keer is het de beurt aan Y.O.P.E!

Hoe omschrijf je het genre van Y.O.P.E in 1 woord? Onmogelijk. This band has it all: jazz, electronische deuntjes en hier en daar breakbeat. Y.O.P.E grijpt je gegarandeerd aan met hun wavy en experimentele sound.

Y.O.P.E. is een beat-muziekproject van bassist Joop de Graaf. Joop begon met het maken van beats in zijn slaapkamer en nam ze mee naar de studio om ze live op te nemen met zijn vrienden: Luis Possollo op drums, Tommy van Leuken op synths en elektronica. Later voegden meer vrienden zich bij de crew om de tunes op te nemen die op hun eerste ep Lost but Here staan. 

Line up:

Joop de Graaff – Bass 
Luis Possollo – Drums 
Miguel Valente – Bass 
Brenn Luijten – Keys 
Anton de Bruin – Keys & session leader

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Tuesday 10 October

Immanuel Wilkins

Immanuel Wilkins

Op vrijdag 10 november staat altsaxofonist en componist Immanuel Wilkings, die een altosax bespeelt alsof het ademen is in BIRD.

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]