fbpx

Thursday 24 November 2022

cancelled

YellowStraps & YVES

cancelled

Start

20:15 (doors 19:45)

Ticket prices

€17,50 (Pre-sale) / €18,- (Door)

CANCELLED – Het concert van YellowStraps & YVVES op zaterdag 24 november is gecancelledKaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Rotterdam wat hebben wij een treat for jullie! De Amsterdam-based alternative r&b en hiphop artiest YVES en Rwanda-born, Brussel-based duo YellowStraps komen naar BIRD!

YellowStraps

Na een spetterende optreden tijdens de online editie van BIRDfest in 2020, is de duo met liveband eindelijk in real life te zien in BIRD. Ze combineren warme, elektronische beats met soulvolle hiphop en jazz.  De melodieën blijven continu aanstekelijk en de twee autodidactische broers weten hun stijl door de jaren heen herkenbaar te houden. In 2016 brachten zij hun ep Mellow uit met major producer Le Motel en sindsdien verliezen Vice, Complex en BBC het duo niet meer uit het oog. In 2020 YellowStraps hun eigen label, Haliblue Records, en dropte direct hun ep Goldress.

Let op: dit evenement is verplaatst van 9 april naar donderdag 20 november 2022. Oude tickets blijven geldig.


YVES

Maak kennis met alternative r&b en hiphop artiest YVES! Na een geweldige debuut ep SADDERDAYS en de shows die daarna volgde heeft YVES de smaak te pakken. Met vorig jaar zijn tweede project heeft zijn muzikale veelzijdigheid een waardig vervolg gekregen. Fresh uit de covid break onderweg naar zijn derde project, wil YVES samen met zijn vaste live band Multibeat, Ginge en Nathan Badu het vervolg van zijn muzikale journey met een groter publiek delen. Next stop: BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 23 February

Dam Swindle

Om de dansvloer in ere te houden op 25 november, verwelkomen we Black Cadmium met hun Detroit-flavoured house geluid, met support van Bound 45.

Saturday 24 February

Frankie Stew and Harvey Gunn

Zaterdag 24 februari, it’s happening! Frankie Stew en Harvey Gunn rocken BIRD met hun dope hip-hop vibes en electronic beats.