fbpx

Thursday 24 November 2022

cancelled

YellowStraps & YVES

cancelled

Start

20:15 (doors 19:45)

Ticket prices

€17,50 (Pre-sale) / €18,- (Door)

CANCELLED – Het concert van YellowStraps & YVVES op zaterdag 24 november is gecancelledKaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Rotterdam wat hebben wij een treat for jullie! De Amsterdam-based alternative r&b en hiphop artiest YVES en Rwanda-born, Brussel-based duo YellowStraps komen naar BIRD!

YellowStraps

Na een spetterende optreden tijdens de online editie van BIRDfest in 2020, is de duo met liveband eindelijk in real life te zien in BIRD. Ze combineren warme, elektronische beats met soulvolle hiphop en jazz.  De melodieën blijven continu aanstekelijk en de twee autodidactische broers weten hun stijl door de jaren heen herkenbaar te houden. In 2016 brachten zij hun ep Mellow uit met major producer Le Motel en sindsdien verliezen Vice, Complex en BBC het duo niet meer uit het oog. In 2020 YellowStraps hun eigen label, Haliblue Records, en dropte direct hun ep Goldress.

Let op: dit evenement is verplaatst van 9 april naar donderdag 20 november 2022. Oude tickets blijven geldig.


YVES

Maak kennis met alternative r&b en hiphop artiest YVES! Na een geweldige debuut ep SADDERDAYS en de shows die daarna volgde heeft YVES de smaak te pakken. Met vorig jaar zijn tweede project heeft zijn muzikale veelzijdigheid een waardig vervolg gekregen. Fresh uit de covid break onderweg naar zijn derde project, wil YVES samen met zijn vaste live band Multibeat, Ginge en Nathan Badu het vervolg van zijn muzikale journey met een groter publiek delen. Next stop: BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]