fbpx

Saturday 11 March

yardbird

MARCH MADNESS

Start

23:00

Ticket prices

€ 14,- (Early BIRD) l € 15,50 (Regular BIRD)

Tickets

Was cupido nog een beetje lief voor je in de laatste editie? Zaterdag 11 maart belooft weer wild te worden! Een line-up vol met sterren. Save the date, koop snel je tickets en see you March 11!

Room 1:
Nivek
Tida kamara
Chamos

Room 2:
Very special guest

MC: Josimar Gomes

View agenda

Have A Look At This

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Wednesday 05 April

Benny sings

Benny Sings

Sold-out shows in Parijs, New York, Londen en Tokyo. Next stop: Rotterdam! Amsterdam-based beat-guru en songwriter Benny Sings staat woensdag 05 april in Maassilo. Benny bouwt al jaren aan zijn eigen muzikale universum waarin waarin soul, jazz, pop, hiphop en R&B op organische wijze samensmelten.

Friday 07 April

Jack Parow

Afrikaanse rapper Jack Parow staat op vrijdag 7 april in BIRD. Hij staat bekend om zijn lekkere flows en geweldige outfits. Ook heeft Parow samengewerkt met artiesten zoals Die Antwoord, Die Heuvel Fantasties en Francois Van Coke.