fbpx

Wednesday 11 January

Book a table
Gratis

BIRDsessions

Musica Bonita

Winter Residency curated by Diana Dzhabbar

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

One year down, many more to go! Ook in 2023 gaan we gewoon door met de BIRDsessions Residency. Next up: Diana Dzhabbar, die met haar Winter Residency het nieuwe jaar in komt luiden. Diana Dzhabbar wil tijdens haar Residency laten zien hoe mooi muziek van verschillende culturen en genres kunnen samenkomen, maar ook hoe muziek mensen samenbrengt.

Musica Bonita

Samba en Bossa Nova heads opgelet! Deze week duikt Diana Dzhabbar in de wereld van Braziliaanse muziek. Tracks van je favoriete acts zoals Gilberto Gil, Carmen Miranda en Joao Gilberto zal je voorbij horen komen, so come dance with us!

Line-up
Danny Rombout – Percussion
Dani Brands – Piano
Deborah Slijkhuis – Bass
Chalina oR lidrick Solognier – percussion
Diana Dzhabbar – Saxofoon / fluit (artist in residence/session leader)

Winter Residency curated by Diana Dzhabbar
Diana wil met haar residency de schoonheid en het verschil van elk genre en cultuur laten zien. Het gaat allemaal om de menselijke verbinding in muziek en hoe we via muziek de schoonheid van dingen als liefde en vriendschap kunnen laten zien. Wil jij ook de menselijke verbinding van muziek ervaren? Mooi. Dan zien we je – elke – woensdag in BIRD, en vergeet je instrumenten niet! Dit komt eraan:

Interview

What Is This Thing Called Music /w Diana Dzhabbar

New year, new BIRDsessions-residency! Dit keer neemt Diana Dzhabbar ons mee in de wereld van muziek en hoe het ons samenbrengt.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 19 February

Togo All Stars

Elke klank heeft zijn eigen God volgens de voodootraditie en de Togo All Stars zijn meester in het beheersen van […]

Wednesday 12 April

Michael Mayo

Michael Mayo

Michael Mayo is nu al één van de meest geprezen en veelzijdige stemmen in modern day music. Op woensdag 12 april staat Michael Mayo in BIRD!

Sunday 30 April

Oddisee & Good Compny at BIRD

Oddisee & Good Compny

Met zijn soepele raps en jazzy producties beweegt deze independent artist (hij is producer, beatmaker, boeker, fotograaf én marketeer) zich al jaren in de top van de underground. Samen met zijn 5-piece band, Good Compny, dropt de mc op woensdag 14 september zijn beats en bars in BIRD!