fbpx

Friday 31 March

Voodoo Familia presents Secret Jungle

Start

23:00

Ticket prices

€26,- (Early DUO Lady Ticket 2 in 1) | €18,50 (Early Heren Tickets)

Tickets

Na een uitverkochte “Voodoo” editie is Voodoo Familia terug met het rauwere broertje “Secret Jungle” x BIRD op vrijdag 31 maart. Op deze avond nemen we je mee met de uplifting Afrotech sounds gecombineerd met Tribal, House en lichtelijke Techno invloeden. Samen dansen we weer een legendarische avond tegemoet!

View agenda

Have A Look At This

Friday 24 March

LIBERATION ‘soulroots bday bash’

Op vrijdag 24 maart viert Liberation de verjaardag van haar ‘founder’, Soulroots. Voor deze speciale gelegenheid zal hij samen met zijn bestie Ceciel Moyano live op de percussie een all-nighter doen. Verwacht een spiritual journey vol met Afrikaanse House & Melodische Techno voorzien van een Soulful tintje.

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Sunday 09 April

BIRDbeats: Silent Disco Easter Sunday

Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zondag 9 april je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! Na een winterslaap, staat de eerste editie BIRDbeats: Silent Disco weer voor de deur. Een paasavond lang genieten van soulvolle hiphop, r&b en funky BIRD sounds in onze Garden of BIRD.