fbpx

Thursday 23 March

Book a table
Gratis

Alternate Takes

Viana Afoumou

Presented by Cult North & BIRD

Start

Ticket prices

Free entrance

Gratis

Genre

Tell your friends

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Deze Alternate Takes bundelen Cult North en BIRD hun krachten samen en presenteren we je op donderdag 23 maart: Viana Afoumou!

Viana Afoumou is een in Brussel geboren singer-songwriter met Belgische en Kameroense roots. Viana houdt zich niet vast aan één genre: bewegend tussen een mix van gospel, pop, chanson française, rap, soul, field recording en poëzie kent haar muziek absoluut geen grenzen. Haar liedjes zijn verhalen, dromerig en minimalistisch verpakt en geschreven in het Frans en Nederlands. Momenteel gevestigd in Rotterdam houdt Viana zich bezig met projecten waarin verschillende vormen van kunst, storytelling en haar academische achtergrond in de filosofie samenkomen. Ze maakt deel uit van de “Hamburger Community 2023”, het residentieprogramma van Roodkapje. Ook staat deze jack of all trades op 2 verschillende albums albums van de Nieuw-Zeelandse kunstenaar Sam Wave.

Tijdens Alternate Takes omarmt Viana Afoumou de “no-rules” regel van Alternate Takes. Samen met de twee multi-getalenteerde muzikanten Lauriane Ghils en Danilo Tavares vraagt ze zich af: Waarom muziek maken als je je niet vrij voelt? In een minimalistische set verkennen ze de schoonheid van harmonieën, woorden en ritmes, met wat composities en improvisatie tussendoor. Als muziek een goddelijk geschenk is, laat het ons dan allemaal naar de hemel brengen!

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]