fbpx

Friday 29 September

UNLOCKED

invites Nikki Nair (USA), Soft Break, Gyatso and Franky Sticks

Start

23:00

Ticket prices

€13,- (Early BIRD) | €16,- (Regular BIRD) | €19,- (Late BIRD | Door = More

Tickets

Unlocked is op vrijdag 29 september terug na een zomerstop. Ben je klaar voor nog een energieke rave? Met 2 area’s geven we je meer dan ooit tevoren! Drum & Bass, Jungle en Footwork in de ene zaal en in de andere UK Garage, House en Breaks.

NIKKI NAIR (VS)
Afkomstig uit Knoxville, Tennessee is de techniek van deze DJ/Producer op het gebied van genre-overschrijdende mixen op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Hij mengt UK Garage met hobbelige Techno, dynamische House, Grime, Jungle Breaks en zelfs experimentele Disco. Hij heeft net muziek uitgebracht met Hudson Mohawke, Breaka en Thys (Noisia). We zijn vereerd hem bij ons te hebben.

SOFT BREAK
Schudt de dansvloer op met een grote glimlach op haar gezicht. Ze mengt alles wat ravey, hardhitting, rauw en vibey is. Ze gaat van House naar Breaks naar UKG naar mannnnnn we weten niet eens wat maar één ding is zeker, ze gaat de warmte brengen!

GYATSO & FRANKY STICKS
We zijn super hyped om deze jongens bij ons te hebben! Zij hosten de tweede zaal. Amsterdam’s finest Gyatso heeft dit jaar het Lentekabinet absoluut vernietigd met zijn energieke set en Franky Sticks is zonder twijfel de beste turntablelist uit Rotterdam. Ze bundelen hun krachten voor een waanzinnige 3 uur durende high intensity B2B set met alleen maar D&B, Jungle, Footwork en meer, met alles wat 160 BPM en UP is!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Thursday 19 October

Islandman

Islandman neemt invloeden vanuit hun reizen over de wereld en stopt ze in hun muziek. Op donderdag 19 oktober staat Islandman in BIRD!

Friday 20 October

Svaneborg Kardyb

Svaneborg Kardyb

Deense jazz sensatie Svaneborg Kardybr komen naar Rotterdam! Vrijdag 20 october staan Svaneborg Kardybr in BIRD!