fbpx

Saturday 28 October 2023

Book a table
Sold Out

BIRD & Annabel presents:

Turfy Gang

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

Sold Out

Turfy Gang, Turfy Gang, Turfy Gang! Trek je dansschoenen alvast maar aan want Turfy Gang komt naar BIRD! De 7-koppige band zullen net zoals hun grote helden Disclosure, Tchami en Oliver Heldens, je op 28 oktober laten shaken met hun mix van house, Neder-hop en pop.

In 2021 was het een Hello World moment voor Turfy Gang in de Nederlandse muziekscene. De groep, gevormd door zeven vrienden uit het pittoreske Maarssen, maakte hun sprankelende entree met de debuutsingles ‘Booty Call’ en ‘Je Voelt Ons’, die meteen een hit waren. Leuk feitje, de vrienden ontmoetten elkaar in een hockeyteam en na de wedstrijden begonnen ze muziek te maken, iets wat begon als plezier na de wedstrijd.

Ze waren zo gepassioneerd over hun muziek dat ze deze graag op hun bluetooth speakers wilden laten klinken, maar aangezien Soundcloud geen optie was, kozen ze voor Spotify. Fast forward een jaar, en hun tracks hebben de “million streams club” bereikt. De beats van Turfy Gang zijn geïnspireerd door house grootmachten zoals Disclosure, Tchami en Oliver Heldens, gemixt met rapteksten, geïnspireerd op de stijlen van Josbros, Lijpe en Lil Baby, wat zorgt voor een unieke en catchy sound.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!

Wednesday 18 September

Baby Rose

Baby Rose maakt helende muziek voor de doellozen en gebroken harten. De genomineerde zangeres/liedjesschrijver en producer heeft van nature een uniek rijke stem die zich perfect leent voor haar krachtige, rokerige ballads waarin verloren liefdes en gebroken toekomsten worden betreurd. “Ik maak muziek om mezelf door dingen heen te helpen,” zegt ze. De indringende eerlijkheid en kwetsbaarheid die ze in haar teksten brengt, helpt op haar beurt anderen om hun gevoelens te verwerken en een plek van heling te vinden. Voor Rose is het een voortdurende reis. “Als ik iets achter ga laten, is het mensen terugbrengen naar zichzelf,” zegt ze. “Terwijl ik zelf terugkom bij mezelf, is het een voortdurende reset: Onthoud wie je bent, onthoud wie je wilt zijn.”

Saturday 05 October

Young Franco

It’s Franky baby! Australian Young Franco, afkomstig uit Brisbane, is zich aan het vestigen als een van de meest legendarische producers van Australië. Zijn discografie staat op meer dan 180 miljoen streams van alle singles tot nu toe, met meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en drie ARIA Certified Gold-records. Zaterdag 05 oktober staat hij in BIRD!