fbpx

Tuesday 07 May 2019

LantarenVenster, Motel Mozaique, Rotown & BIRD present

Tourist LeMC

at LantarenVenster

Start

20:00 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 20,50 (pre-sale) / € 19,- (door)

Tickets

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op 7 mei op het podium in LantarenVenster!

Ooit gold Wannes van de Velde als de stadstroubadour van Antwerpen, maar inmiddels heeft Tourist LeMC die rol met verve overgenomen. Niet zo gek dus dat de Belgische stad op zijn nieuwe album We Begrijpen Mekaar weer de hoofdrol speelt. Nadat hij in 2013 (als een van de eerste Belgische artiesten ooit) bij Top Notch tekende, viel ook Nederland voor de Vlaamse tongval van de rapper.

Tweemaal wist Tourist LeMC de Antwerpse Lotto Arena uit te verkopen en dit jaar doet hij er een schepje bovenop: in november geeft hij zijn grootste concert ooit in het immense Sportpaleis. In LantarenVenster dus de kans om hem nog even in intieme setting mee te maken!

Support: S10.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!