fbpx

Saturday 04 May

Tourist

Start

20:30 (Doors: 20:00)

Ticket prices

€ 20,- (Pre-sale) / € 20,50 (Door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Tourist is niet zomaar een DJ, producer en songwriter. Deze man weet hoe hij emoties over brengt met zijn muziek en wordt niet voor niets invited om te spelen op shows als Coachella en Glastonbury, het openen voor Bonobo op tournee, en uitverkochte avonden in Village Underground. Op Zaterdag 04 mei staat Tourist in BIRD!

De ticketverkoop voor Tourist gaat van start op vrijdag 10 november om 10:00.

In 1999 begon hij beats te produceren en leerde later zichzelf piano spelen door zijn vaders popplaten te bestuderen. Tijdens de Covid-19 pandemie, geconfronteerd met persoonlijk verlies, begon Tourist aan zijn vierde album, ‘Inside Out,’ dat ondanks de oorsprong in verdriet, een tedere en opbeurende sfeer uitstraalt. Het album bevat boeiende elementen van garagegrooves en Franse filterhouse. In 2015 won hij een Grammy Award voor Song van het Jaar, mede voor zijn bijdrage aan Sam Smith’s Stay With Me.

Met zijn nieuwe liveshow streeft hij ernaar om zijn publiek een gevoel van connectie te geven. We’re pretty sure dat dit ongetwijfeld gaat gebeuren!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 01 March

BeraadGeslagen

BeraadGeslagen 

De Vlaamse groovers van STUFF. komen terug naar BIRD! Met hun cocktail van uiteenlopende ideeën en sonische genialiteit pusht STUFF. hun sound tot ver buiten de grenzen van onze muzikale verbeelding. Dus buckle up, want op vrijdag 10 december neemt de band je in BIRD mee op een buitenaardse jazz-trip.

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!