fbpx

Thursday 26 January

Gratis

Alternate Takes

Thierry Ganz

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Fans van de chill, slow beats van FKJ of de vocals van Masego opgelet, want Thierry Ganz staat op 26 januari 2023 in BIRD.

Soulful slow jams, dreamy vocals en overall gewoon het type muziek wat je de definitie van ‘vibes’ zou kunnen noemen. De zanger en DJ maakte zijn debuut als muzikant in 2013 met de release van ‘Kamapla’. Sindsdien is Thierry actief in de scene. In 2017 dropte Ganz een collab-album uit met muzikant Lèlèman genaamd What’s It Gonna Be. Het project bevat een mainstream sound met wat experimentele aspecten. Samen met producer Niké Laos begon Thierry in 2020 zijn nieuwe sound te ontwikkelen. Later in dat jaar bracht het duo hun eerste track ‘Frankenstein’ uit. Een act waar je gegarandeerd staat te headboppen!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 01 February

Ben Caplan

Verhalen verteld door een Indie-folk sound, aangescherpt met een randje country & jazz: Ben Caplan komt op woensdag 1 februari 2023 naar BIRD! Een muzikant met het vermogen om zowel wilde overgave als rustige introspectie te kanaliseren in zijn muziek.

Wednesday 22 February

Latanya Alberto

Latanya Alberto

Woensdag 22 februari komt singer-songwriter Latanya Alberto naar BIRD. Ze maakt neo-soul met invloeden van r&b, jazz en elektronische muziek.

Sunday 26 February

cktrl (WEB)

cktrl

Zaterdag 22 oktober staat Ghost-Note in BIRD. Deze sound-explosie wordt aangedreven door Snarky Puppy’s multi-Grammy-winning en badass-percussie-duo Robert “Sput” Searight en Nate Werth.