fbpx

Thursday 26 January

Gratis

Alternate Takes

Thierry Ganz

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Fans van de chill, slow beats van FKJ of de vocals van Masego opgelet, want Thierry Ganz staat op 26 januari 2023 in BIRD.

Soulful slow jams, dreamy vocals en overall gewoon het type muziek wat je de definitie van ‘vibes’ zou kunnen noemen. De zanger en DJ maakte zijn debuut als muzikant in 2013 met de release van ‘Kamapla’. Sindsdien is Thierry actief in de scene. In 2017 dropte Ganz een collab-album uit met muzikant Lèlèman genaamd What’s It Gonna Be. Het project bevat een mainstream sound met wat experimentele aspecten. Samen met producer Niké Laos begon Thierry in 2020 zijn nieuwe sound te ontwikkelen. Later in dat jaar bracht het duo hun eerste track ‘Frankenstein’ uit. Een act waar je gegarandeerd staat te headboppen!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!

Friday 09 February

Eagle-Eye Cherry

Eagle-Eye Cherry

Eagle-Eye Cherry is sound is een onmiskenbare mix van rock, pop en folk. Op vrijdag 02 february staat de singer-songwriter in BIRD!