fbpx

Saturday 20 June 2015

The Scenario

Start

23:00

Ticket prices

€ 10,- (door)

Genre

Tell your friends

THE SCENARIO presenteert een avond lang de beste hiphop en r&b van de afgelopen 25 jaar. Van Chance The Rapper tot aan Aaliyah en A$ap Rocky, het komt tijdens THE SCENARIO allemaal voorbij.

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 August

LOVE AFFAIR: PRINCE VS MICHAEL

Zaterdag 09 augustus: His Royal Badness vs the King of Pop, Purple Rain vs Thriller, Prince vs Michael!

Wednesday 18 September

Baby Rose

Baby Rose maakt helende muziek voor de doellozen en gebroken harten. De genomineerde zangeres/liedjesschrijver en producer heeft van nature een uniek rijke stem die zich perfect leent voor haar krachtige, rokerige ballads waarin verloren liefdes en gebroken toekomsten worden betreurd. “Ik maak muziek om mezelf door dingen heen te helpen,” zegt ze. De indringende eerlijkheid en kwetsbaarheid die ze in haar teksten brengt, helpt op haar beurt anderen om hun gevoelens te verwerken en een plek van heling te vinden. Voor Rose is het een voortdurende reis. “Als ik iets achter ga laten, is het mensen terugbrengen naar zichzelf,” zegt ze. “Terwijl ik zelf terugkom bij mezelf, is het een voortdurende reset: Onthoud wie je bent, onthoud wie je wilt zijn.”

Thursday 24 October

Aaron Frazer

“Into The Blue is het duidelijkste portret van wie ik ben als artiest. Ik ben het door en door,” zegt
multi-instrumentalist Aaron Frazer. Een gedurfde mix van soul, psychedelia, western,
disco, gospel en hiphop; Into the Blue vertegenwoordigt het indrukwekkende bereik van Frazer’s muzikale talenten. Wat past er beter bij een fantastisch nieuw album dan een album tour? Met open armen verwelkomen we Aaron en zijn gloednieuwe album op donderdag 24 oktober in BIRD. Zorg dat je erbij bent!