fbpx

Wednesday 10 July

Book a table
Gratis

The NEST vol. 3 Reunion

BIRDSESSIONS

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Remember The Nest vol. 3? In BIRDs sonische broeinest joinen upcoming talenten forces verdeeld over zeven samenkomsten. Woensdag 10 juli zijn Tallulah Molleson, Siegfried Hart, Joop de Graaf & Joshua Lutz terug voor een BIRDsession!

The Nest is een initiatief dat verschillende muzikanten in de meest uiteenlopende samenstellingen bij elkaar brengt tijdens een residentie die plaatsvindt in BIRD. Vier upcoming talents ondergaan zeven dagen lang een muzikale trip waarin ze ideeën en visies uitwisselen, werken aan hun artistieke richting en – of course – muziek maken. De vier muzikanten van vorig jaar zijn terug voor een speciale BIRDsession.

Tallulah Molleson – Sax & Vocals
Siegfried Hart – Drums
Joop de Graaf – Bass
Joshua Lutz – Keys
Noam Walle – Session leader

View agenda

Have A Look At This

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!

Saturday 14 September

Pizza BIRD Rotterdam

De nacht van de Napolitaanse pizza

Ken je onze nacht van de Napolitaanse pizza al? Na vele uitverkochte edities organiseren we weer een Italiaanse nacht op zaterdag 14 september 2024.

Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere Napolitaanse pizza’s en Italiaanse hapjes voor de ultieme Italiaanse liefhebber. Je krijgt een welkomstdrankje, voorgerecht, 5 soorten Napolitaanse pizza’s shared dining en natuurlijk een heerlijke dessert. 

Naast heerlijk eten en goede wijn wordt de avond in BIRD begeleid door een fantastisch muzikale artiest. Een ticket is inclusief een prosecco als Welkomstdrankje, voorgerecht, diverse Napolitaanse pizza’s, Dessert (Italiaanse verrassing) en gratis entree voor de Afterparty!