fbpx

Friday 08 April 2016

360 Degrees

The Black Madonna, Hunee & Sassy J

Start

23:00

Ticket prices

€ 12,- (early BIRD) / € 15,- (pre-sale & door)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Met deze editie de heilige drie-eenheid The Black Madonna, Hunee en Sassy J.

The Black Madonna

The Black Madonna staat bekend om haar hoogstaande techniek en dj-sets waarin ze met gemak switcht van disco naar techno. Afgelopen jaar waren haar mixen te horen op blogs als FACT, Beats in Space en in de radioshow van Bicep. Ook stond zij in de Panorama Bar en werd ze het hoogtepunt van het Amsterdamse Lentekabinet Festival genoemd.

Hunee

Zijn dj-sets hebben Hunee al over de hele wereld gebracht en overal worden zijn avontuurlijke en uiterst dansbare sets geprezen. Of het nu klassieke house is, funkende disco, boogie of meeslepende afrobeat, Hunee draait er zijn hand niet voor om. Met de release van debuutalbum Hunch Music vorig jaar bij Rush Hour en het winnen van het beste album van Nederland volgens 3voor12, is voor de in Amsterdam woonachtige Hunee een nieuw hoofdstuk begonnen waarbij het einde van zijn groei nog lang niet in zicht is.

Sassy J

Deze Oostenrijkse dj, muziekliefhebber en grafisch ontwerper werd ons aangeraden door de Belgische dj LeFtO en na het luisteren van haar mixes wisten we precies waarom!

Natuurlijk zal resident Thelonious net als altijd het publiek alvast in de juiste sfeer brengen met zijn dansbare en explosieve sounds.

Interview

The Black Madonna Manifesto

The Black Madonna ging zitten voor een interview. En als Black Madonna praat, luister je!

Article

What’s in a name?

Deze artiesten kozen ervoor hun fans met hun naam op het verkeerde been te zetten.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Friday 23 October

Becca Stevens

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit […]