fbpx

Wednesday 07 June

Book a table
Gratis

BIRDsessions

let the Healing begin

Summer Residency curated by Deborah Slijkhuis

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Summer at last! En de zomer brengt voor BIRDsessions meteen ook een nieuwe residency met zich mee. De Summer Residency wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan Deborah Slijkhuis! Pak je wierookstokken maar in want, de bassist / componist/ producer met haar residency de spirituele kant van muziek in de schijnwerpers te zetten.

Deborah is een bassist/componist/producer uit Zwolle. Naast elektrische bas speelt ze contrabas, piano en houdt ze van zingen. Ze begon op jonge leeftijd piano te spelen, later bas, en schreef/neemt haar eigen nummers op. In 2021 dropte haar debuutalbum ‘Phrases of Freedom’. Elk nummer op dit album belicht een gevoel dat ze wil erkennen. In april 2023 bracht ze haar tweede album ‘Rosa’ uit. Rosa staat voor een reeks persoonlijke composities over het thema familie.

“let the Healing begin”

Voor haar eerste sessie richt Deborah zich op het openen van de chakra’s, gebruik makend van klankschalen, zoals die Wynonna in haar sound healing sessies gebruikt. De liederen die ze gaan spelen, worden afgestemd en ingesneden op deze schalen, die zijn gestemd op 432 Hz.

Line-up:
Vocals + klankschalen: Wynonna Stoové
Toetsen: Joshua Lutz
Gitaar: Sebastiaan Visser
Percussie: Yariv Vroom
Drums: Eliando Hatumena
Basgitaar: Deborah Slijkhuis

Summer Residency curated by Deborah Slijkhuis
Deborah wil met haar residency de spirituele kant van muziek in de schijnwerpers te zetten. Elk van haar vier sessies bevat een spiritueel element, verwijzend naar de vroege jazzdagen van grootheden als John Coltrane, Miles Davis en Joe Henderson. Wil jij ook de spiritualiteit van muziek ervaren? Mooi. Dan zien we je – elke – woensdag in BIRD, en vergeet je instrumenten niet! Dit komt eraan:

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Wednesday 01 November

Joyce Moreno

Joyce Moreno

Joyce Moreno komt op 01 november naar Rotterdam! Deze levende legende combineert traditionele Braziliaanse muziek met jazz en andere invloeden.

Friday 03 November

BIRDfest

BIRDfest is back! Friday 03 & Saturday 04 november in Rotterdam. Future Soul Voyage: Hear Tomorrow’s Melodies Today!