fbpx

Wednesday 07 June 2023

Book a table
Gratis

BIRDsessions

let the Healing begin

Summer Residency curated by Deborah Slijkhuis

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Summer at last! En de zomer brengt voor BIRDsessions meteen ook een nieuwe residency met zich mee. De Summer Residency wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan Deborah Slijkhuis! Pak je wierookstokken maar in want, de bassist / componist/ producer met haar residency de spirituele kant van muziek in de schijnwerpers te zetten.

Deborah is een bassist/componist/producer uit Zwolle. Naast elektrische bas speelt ze contrabas, piano en houdt ze van zingen. Ze begon op jonge leeftijd piano te spelen, later bas, en schreef/neemt haar eigen nummers op. In 2021 dropte haar debuutalbum ‘Phrases of Freedom’. Elk nummer op dit album belicht een gevoel dat ze wil erkennen. In april 2023 bracht ze haar tweede album ‘Rosa’ uit. Rosa staat voor een reeks persoonlijke composities over het thema familie.

“let the Healing begin”

Voor haar eerste sessie richt Deborah zich op het openen van de chakra’s, gebruik makend van klankschalen, zoals die Wynonna in haar sound healing sessies gebruikt. De liederen die ze gaan spelen, worden afgestemd en ingesneden op deze schalen, die zijn gestemd op 432 Hz.

Line-up:
Vocals + klankschalen: Wynonna Stoové
Toetsen: Joshua Lutz
Gitaar: Sebastiaan Visser
Percussie: Yariv Vroom
Drums: Eliando Hatumena
Basgitaar: Deborah Slijkhuis

Summer Residency curated by Deborah Slijkhuis
Deborah wil met haar residency de spirituele kant van muziek in de schijnwerpers te zetten. Elk van haar vier sessies bevat een spiritueel element, verwijzend naar de vroege jazzdagen van grootheden als John Coltrane, Miles Davis en Joe Henderson. Wil jij ook de spiritualiteit van muziek ervaren? Mooi. Dan zien we je – elke – woensdag in BIRD, en vergeet je instrumenten niet! Dit komt eraan:

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 20 March

JÈRYH LUZ

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, […]

Friday 05 April

Amina

Amina schrijft liedjes die zich met woorden en akkoorden recht in de harten van de luisteraars kan boren. Donderdag 7 april staat ze in BIRD!

Saturday 20 April

Kandace Spring

Kandace Springs

De fabulous Kandace Spring komt op 20 april naar Rotterdam! Ze combineert jazz met soul en andere invloeden.