fbpx

Tuesday 26 April 2022

Kings & Queens night

Stir It Up

Start

23:00

Ticket prices

€ 15,- ( Early BIRD) | € 18,50 ( Regular ) | Door = More

Tickets

Stir it up staat bekend om het samenbrengen van de gezelligste mensen van Rotterdam. Na 3 succesvolle bootparty’s en verschillende clubavonden is het tijd om Koningsnacht in BIRD te vieren. Verwacht een avond vol heerlijke hiphop, afro en eclectische sounds.

Line up:

Ray Escobar
Franky Sticks
Kesia

Cijntje
Stew
Darryl Antunez

View agenda

Have A Look At This

Friday 24 March

LIBERATION ‘soulroots bday bash’

Op vrijdag 24 maart viert Liberation de verjaardag van haar ‘founder’, Soulroots. Voor deze speciale gelegenheid zal hij samen met zijn bestie Ceciel Moyano live op de percussie een all-nighter doen. Verwacht een spiritual journey vol met Afrikaanse House & Melodische Techno voorzien van een Soulful tintje.

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.