fbpx

Saturday 07 October

Stavroz

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 22,50 (Pre-sale) / € 23,- (Door)

Tickets

Begonnen als DJ’s, uiteindelijk uitgebreid naar elektronische band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustische jams samen in een live performance you’ve never seen before. Op zaterdag 07 oktober staat Stavroz in BIRD!

Afkomstig uit het land van het compromis in het hart van Europa, vonden de vier vrienden van Stavroz elkaar in het oosten van Vlaanderen. Hun EP The Ginning gaf het viertal al vroeg in hun carriere een doorbraak in de scene. De band benadert elektronische muziek in een akoutische, organische en cinematic manier. Niet alleen weet de band de EDM en live muziek werelden samen te combineren, ook richtten ze hun eigen platenlabel “Moodfamily” op, om artiesten, en henzelf, de mogelijkheid te geven hun creatieve vrijheid te behouden in het producen van muziek. Hoewel Stavroz nu 11 jaar oud is, zijn veel van hun nummers nog steeds relevant en neigen ze stilletjes naar tijdloosheid. Ready for a musical experience? Check Stavroz dan zeker in BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 19 October

Islandman

Islandman neemt invloeden vanuit hun reizen over de wereld en stopt ze in hun muziek. Op donderdag 19 oktober staat Islandman in BIRD!

Friday 20 October

Svaneborg Kardyb

Svaneborg Kardyb

Deense jazz sensatie Svaneborg Kardybr komen naar Rotterdam! Vrijdag 20 october staan Svaneborg Kardybr in BIRD!

Wednesday 25 October

The Nest Vol. 3

The Nest vol. 3

In BIRDs nieuwe sonische broeinest joinen vijf upcoming talenten forces verdeeld over zeven samenkomsten. Het resultaat van deze muzikale get-together ervaar je tijdens de try-out i.s.m. North Sea Round Town op maandag 10 oktober én tijdens een performance op BIRDfest.