fbpx

Wednesday 15 March

Book a table
Sold Out

Souls of Mischief

w/ special guest: Breakbeat Lou and The Architect

Start

20:30 ( doors 19:30)

Ticket prices

Sold Out

Probeer stil te zitten op de catchy beats en bars van Souls of Mischief: impossible! Deze underground hiphop groep, bestaand uit rappers A-Plus, Opio, Phesto en Tajai, took over the scene met hun nummer ’93 ’til Infnity’. Bekend om hun old-school music video’s en tijdloze beats worden hun tracks decennia later nog steeds platgedraaid door trouwe fans. Op woensdag 15 maart staan ze in BIRD!

Souls of Mischief is een hiphopgroep uit Oakland, Californië, die ontstond in 1991.
Tajai uit East Oakland begon op 8-jarige leeftijd te rijmen met zijn toekomstige bandgenoot A-Plus, toen beiden nog op de basisschool zaten. Tajai en Phesto ontmoetten elkaar later op de middelbare school. In 1993 maakten ze hun debuut bij het label Jive Records met het goed ontvangen album 93 ’til Infinity.

De groep maakt deel uit van het hip-hop collectief Hieroglyphics, samen met de MC’s Del tha Funkee Homosapien, Casual, Pep Love, Jaybiz, en producer Domino, waar ze drie volledige studio albums mee uitbrachtten. 93 ’til Infinity is het meest bekende album van de groep en werd in januari 1998 door het tijdschrift The Source uitgeroepen tot één van de Top 100 Rap-albums.
Na een tijd uit de spotlights te zijn geweest is het duidelijk dat deze groep niet uit de scene weg te denken is: fans can’t get enough and want more!

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 December

Hunna Bird Call

De Black Soil Film Festival Closing Party geven we geheel in HUNNA-stijl in BIRD, Rotterdam. Zorg dat je erbij bent op 8 december.

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!