fbpx

Wednesday 15 March 2023

Book a table
Sold Out

Souls of Mischief

w/ special guest: Breakbeat Lou and The Architect

Start

20:30 ( doors 19:30)

Ticket prices

Sold Out

Probeer stil te zitten op de catchy beats en bars van Souls of Mischief: impossible! Deze underground hiphop groep, bestaand uit rappers A-Plus, Opio, Phesto en Tajai, took over the scene met hun nummer ’93 ’til Infnity’. Bekend om hun old-school music video’s en tijdloze beats worden hun tracks decennia later nog steeds platgedraaid door trouwe fans. Op woensdag 15 maart staan ze in BIRD!

Souls of Mischief is een hiphopgroep uit Oakland, Californië, die ontstond in 1991.
Tajai uit East Oakland begon op 8-jarige leeftijd te rijmen met zijn toekomstige bandgenoot A-Plus, toen beiden nog op de basisschool zaten. Tajai en Phesto ontmoetten elkaar later op de middelbare school. In 1993 maakten ze hun debuut bij het label Jive Records met het goed ontvangen album 93 ’til Infinity.

De groep maakt deel uit van het hip-hop collectief Hieroglyphics, samen met de MC’s Del tha Funkee Homosapien, Casual, Pep Love, Jaybiz, en producer Domino, waar ze drie volledige studio albums mee uitbrachtten. 93 ’til Infinity is het meest bekende album van de groep en werd in januari 1998 door het tijdschrift The Source uitgeroepen tot één van de Top 100 Rap-albums.
Na een tijd uit de spotlights te zijn geweest is het duidelijk dat deze groep niet uit de scene weg te denken is: fans can’t get enough and want more!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

Friday 05 July

Beyonce vs. Rihanna

𝓑𝓮𝔂𝓸𝓷𝓬é 𝓿𝓼 𝓡𝓲𝓱𝓪𝓷𝓷𝓪 is back! Op vrijdag 5 juli is er weer een nieuwe editie tussen the Beyhive and the Navy in 𝘽𝙄𝙍𝘿. Haal nu snel je tickets want hier wil je bij zijn! 🎶⁠

Monday 08 July

Jordan Ward

We have some very exciting news: Jordan Ward komt naar BIRD! Jordan is een van de rijzende sterren in r&b. Zijn invloeden omvatten een gevarieerde lijst van muziekgrootheden: van Marvin Gaye, Donny Hathaway, Stevie Wonder, Lauryn Hill, Kanye West, Tupac, The Notorious B.I.G., Nas en nog veel meer. Maandag 08 juli neemt hij onze stage over, dus zorg dat je erbij bent!