fbpx

Friday 23 June 2023

Soul Power

Better Together

Start

23:00 - 04:00

Ticket prices

€10,- (Happy BIRD) | €13,- (Regular BIRD) | €17,- (Late BIRD) | €42,- Ticket for Four (4 pers.) | €20,- (Door)

Tickets

Soul Power! De lekkerste soul, disco, funk en 90’s r&b in geluid én beeld. Hoor je Whitney Houston? Dan zie je Whitney Houston! Van D’Angelo naar Earth, Wind & Fire en via Lizzo naar Diana Ross. Make it funky!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 17 October

Myles Sanko

Soul-lovers opgelet! Na in 2014, 2016 en 2022 de zaal gerockt (of gesould?) te hebben is Myles Sanko donderdag 17 oktober terug in BIRD. Deze lovechild of soul music bracht oktober dit jaar zijn zesde album Let It Unfold uit. Op dit album rekent Sanko af met trauma’s uit zijn kindertijd en zingt hij over zijn toekomstdromen. Het maken van de songs was therapeutische voor Sanko en geeft hem nieuwe kracht: het hielp hem om zijn kwetsbaarheden te omarmen en zijn sterke kanten te vieren. Hoe dat klinkt? Verwacht zijn usual soul, jazz, hiphop en de ritmische invloeden van zijn Ghanese roots samengesteld tot één catchy soulvolle sound.

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!