fbpx

Saturday 01 October

Book a table
Sold Out

sor

support: Dashaeno

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

Sold Out

Rotterdam get ready! sor; één van de grootste muzikale beloftes van Nederland, komt op zaterdag 1 oktober naar BIRD.  Deze muzikale-alles-kunner verschijnt al op verschillende tracks als producer of featuring artist en is gesigned bij Noah’s Ark.

De Amsterdam-born Rosario Mussendijk aka sor kan naast rappen en zingen ook componeren en produceren. In februari 2018 kreeg hij te maken met gehoorverlies, wat hem dwong om nog creatiever te moeten werken. Momenteel kijkt sor positief vooruit en maakt hij muziek door het gebruik van zijn piano en synterzysers, subpad (rugzak met bas) en zijn gehoorapparaat Phonak.Music. Na twee succesvolle EP’s (Phonak en Professor) bereidt hij zich nu voor op het tweede en derde deel van zijn debuutalbum Bae Doven, waarvan het eerste deel al online staat. Op zijn album zal hij de werelden van klassieke muziek en hiphop dichterbij elkaar laten brengen en laten clashen.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 04 February

Billy Woods

Rising talent Billy Woods beschikt over veelzijdige flows en een vermogen om niet alleen onderwerpen aan te snijden waar andere […]

Monday 20 February

Nick Mulvey

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt weer terug naar Rotterdam voor een concert in de Maassilo. Denk aan opzwepende ritmes, minimalistische melodieën, intelligente teksten en bezwerende gitaar-riffs.

Saturday 11 March

isaiah rashad (web)

Isaiah Rashad

Isaiah Rashad, een van de dopeste rappers van dit moment, komt naar Rotterdam! Kendrick Lamars labelmate heeft sinds 2014 het […]