fbpx

Wednesday 15 February

soolking

at annabel

Start

20:30 (doors 19:30)

Ticket prices

€27,-

Tickets

Genre

  Tell your friends

  Rotterdam get ready! De Frans-Algerijnse rapper Soolking komt op woensdag 15 februari naar Annabel. Hij is zijn muziekcarrière begonnen in de formatie Africa Jungle. Echter heeft de artiest na twee succesvolle albums besloten zich op zijn solocarrière te richten, en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Met meer dan 7,5 miljoen Spotify luisteraars per maand en een rits megahits op zijn naam kunnen we alleen maar zeggen dat dit een goede keuze is geweest.

  De zanger weet een ongeëvenaarde mix van soul, hiphop, reggae en Algerijnse raï te combineren in zijn nummers. Het is catchy, soulful, vrolijk en je heupen beginnen vanzelf met bewegen. Verwacht dit dan ook van deze liveshow, het zal een extatische avond vol dans en geluk worden. Het maakt niet uit of je de teksten van Soolking verstaat, je voelt ze. Het genot van de muziek wordt er niet minder van, daarnaast zijn de refreinen zo herkenbaar dat je ze alsnog mee kunt zingen.

  Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, BIRD en Annabel en heeft uitsluitend staanplaatsen.

  View agenda

  Have A Look At This

  Friday 07 April

  Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra 

  geeft oude folk en soul een moderne twist en met zijn zomerse pop à la Ed Sheeran ging hij meerdere malen platinum. Op woensdag 7 september staat hij in LantarnVenster.

  Wednesday 07 December

  Oscar Jerome at BIRD

  Oscar Jerome

  Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

  Thursday 01 December

  BRUUT!

  BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 25 maart staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD