fbpx

Saturday 16 January 2016

Seventies Tribute

Start

23:55

Ticket prices

€ 9,- (pre-sale) / € 12,- (door)

Tickets

Flowerchildren opgelet! Na de succesvolle Eighties en Nineties Tribute starten we 2016 met een eerbetoon aan de funky jaren zeventig, het decennium van bell bottoms, Motown en TopPop.

Resident-dj’s van The Jazzjunkies, In Living Color en Tabass-co (inclusief saxofonist!) stappen in de tijdmachine met als bestemming de jaren zeventig. Gezamenlijk brengen zij een ode aan de hoogtijdagen van funk, soul, disco en afrobeat. Verwacht een uitermate funky dansavond waar een arsenaal aan original seventies-tracks en re-edits de revue passeert: James Brown, Curtis Mayfield, The Doors, Fela Kuti, Jimmy Hendrix, The Supremes, Lyn Collins, The O’Jays, Aretha Franklin, Parliament, Earth Wind & Fire, Steely Dan, The Rolling Stones, Sly and the Family Stone, Bill Withers, The Temptations en nog veel meer.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 23 October

Becca Stevens

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit […]