fbpx

Friday 12 August

SECRET JUNGLE

Start

23:00

Ticket prices

€10,- (Jungle Regular Ticket excl. servicecost) | €12,50 (Woods Late Ticket excl. servicecost) | €15,- (Cave Tickets excl. servicecost)

Tickets

Shhhh! Our little jungle, our little secret… Secret Jungle voor het eerst bij BIRD. Pak je agenda en noteer vrijdag 12 augustus, want deze wil je niet missen!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 03 September

Kokoroko

Kokoroko is een van de meest euforische, verbluffende formaties in de baanbrekende jazz-scene van Londen. De groep neemt het estafettestokje over van artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen en vervlecht die West-Afrikaanse highlife/Afrobeat roots met de moderne bruis van de Britse hoofdstad.

Friday 16 September

Antal

drukte hij een gigantische stempel op de Nederlandse clubscene. Zijn mentale platentas is zo groot dat je nooit precies weet wat je kunt verwachten: hij draait net zo makkelijk Chicago- of Detroit-house als obscure afro-funk, vergeten disco en alles daartussenin. Een ding is zeker: de soulvolle selections van de Amsterdammer, gecombineerd met een twist aan de knoppen van z’n rotary-mixer, laten je voeten automatisch meedraaien. Is het voodoo? We don’t know, but Antal sure makes us dance.

Wednesday 02 November

Delvon Lamarr Organ Trio

Soul-jazz groove-machine Delvon Lamarr Organ Trio laten mensen grooven, juichen en uitbundig dansen met hun aanstekelijk orgelspel, groovy percussie, jazz riffs en pure gitaarklanken. Op woensdag 2 november staat de driekoppige band in BIRD.