fbpx

Tuesday 14 November 2023

BIRD & LantarenVenster presents:

Scary Pockets

at Annabel

Start

20:00 (doors: 19:00)

Ticket prices

€24,50 (Pre-sale)

Tickets

LA-based sessiemuzikanten Jack Conte en Ryan Lerman slaan de handen ineen met de dynamische funkband; Scary Pockets. Maar dont be afraid! Het enige scary aan deze coverband is de hoeveelheid funk ze op dinsdag 14 november brengen naar Annabel. Trek je dansschoenen maar alvast aan en bereid je voor op een avond vol funk!

Scary Pockets is een dynamische funk band uit LA met roterende selectie van muzikanten van wereldklasse. Ryan Lerman toerde in zijn twintiger jaren als bassist voor de Amerikaanse singer-songwriter Ben Folds en heeft hij ook opgetreden als gitarist voor Micheal Bublé en als muzikaal leider voor John Legend. De andere helft van Scary Pockets, Jack Conte, is een ware Jack of all trades; muzikant, singer-songwriter, DJ, ondernemer en filmmaker. Wanneer deze twee getalenteerde individuen hun skills combineren, samen met enkele van de beste sessiemuzikanten uit de LA muziekscene, zijn de resultaten fenomenaal.

Behalve extreem getalenteerd zijn de muzikanten ook extreem productief: Ze droppen sinds 2017 vrijwel elke week, live funk-herinterpretaties van bekende nummers via hun YouTube-kanaal. Deze funky covers hebben ze meer dan 300 video’s uitgebracht die meer dan 250 miljoen keer zijn bekeken op YouTube. Tot de hoogtepunten behoren hun bewerkingen van “If I Ain’t Got You” (Alicia Keys), Crazy (Gnarls Barkley) en als meesterproef hun nieuwste werk: Stayin’ Alive (Bee Gees), ofwel: hoe maak je een funky nummer nog funkier?

Tijdschema

20:00 David Ryan Harris (support)
21:00 Scary Pockets

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 August

LOVE AFFAIR: PRINCE VS MICHAEL

Zaterdag 09 augustus: His Royal Badness vs the King of Pop, Purple Rain vs Thriller, Prince vs Michael!

Tuesday 17 September

Ibibio Sound Machine

“Pull the Rope”, het nieuwe album van Ibibio Sound Machine, laat de band van Eno Williams en Max Grunhard in een nieuw licht zien. De hoop, vreugde en sensualiteit van hun muziek blijft, maar met een scherpere rand dan hun album “Electricity” uit 2022. Hun vibe verschuift van zonnige festivals naar doorzwete nachtclubs. De sfeer is anders, maar je hebt nog steeds de tijd van je leven. Zorg dat je erbij bent dinsdag 17 september in BIRD!

Saturday 02 November

Karen Nyame KG

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]