fbpx

Tuesday 14 November

BIRD & LantarenVenster presents:

Scary Pockets

at Annabel

Start

20:30 (doors: 19:00)

Ticket prices

€24,50 (Pre-sale)

Tickets

LA-based sessiemuzikanten Jack Conte en Ryan Lerman slaan de handen ineen met de dynamische funkband; Scary Pockets. Maar dont be afraid! Het enige scary aan deze coverband is de hoeveelheid funk ze op dinsdag 14 november brengen naar Annabel. Trek je dansschoenen maar alvast aan en bereid je voor op een avond vol funk!

Scary Pockets is een dynamische funk band uit LA met roterende selectie van muzikanten van wereldklasse. Ryan Lerman toerde in zijn twintiger jaren als bassist voor de Amerikaanse singer-songwriter Ben Folds en heeft hij ook opgetreden als gitarist voor Micheal Bublé en als muzikaal leider voor John Legend. De andere helft van Scary Pockets, Jack Conte, is een ware Jack of all trades; muzikant, singer-songwriter, DJ, ondernemer en filmmaker. Wanneer deze twee getalenteerde individuen hun skills combineren, samen met enkele van de beste sessiemuzikanten uit de LA muziekscene, zijn de resultaten fenomenaal.

Behalve extreem getalenteerd zijn de muzikanten ook extreem productief: Ze droppen sinds 2017 vrijwel elke week, live funk-herinterpretaties van bekende nummers via hun YouTube-kanaal. Deze funky covers hebben ze meer dan 300 video’s uitgebracht die meer dan 250 miljoen keer zijn bekeken op YouTube. Tot de hoogtepunten behoren hun bewerkingen van “If I Ain’t Got You” (Alicia Keys), Crazy (Gnarls Barkley) en als meesterproef hun nieuwste werk: Stayin’ Alive (Bee Gees), ofwel: hoe maak je een funky nummer nog funkier?

View agenda

Have A Look At This

Sunday 15 October

BCUC

BCUC

Activistische psychedelica en plezierige afrobeat, dat is Bantu Continua Uhuru Consciousness, kortweg BCUC. Zie BCUC 15 oktober in BIRD!

Thursday 19 October

Islandman

Islandman neemt invloeden vanuit hun reizen over de wereld en stopt ze in hun muziek. Op donderdag 19 oktober staat Islandman in BIRD!

Saturday 02 December

Sam Tompkins

Sam Tompkins

De Engelse singer-songwriter sensatie Sam Tompkins komt met zijn fusie van R&B, pop en soul sound naar BIRD.