fbpx

Tuesday 19 October 2021

Book a table
Gratis

Rum for Breakfast

i.s.m. De Nieuwe Lichting

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance

Gratis

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

De laid-back band Rum for Breakfast is ontstaan tijdens een surfvakantie in Panama. Het geheime recept? Subtiele, akoestische sounds met een snufje melancholische indierock (denk aan: Tom Misch, The Whitest Boy Alive en The National). Op 19 oktober geven ze een intieme show in het café van BIRD.

De band won vorig jaar de publieksprijs in de categorie singer-songwriter tijdens De Grote Prijs van Rotterdam en (surf)tourden ze langs de kusten van Frankrijk en Spanje. Verwacht in het najaar laid-back vibes en lots of surfing grooves met een slokje rum on the side, cheers!

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met De Nieuwe Lichting.

Let op: op dit moment is het nog niet duidelijk of er vanuit de overheid extra eisen zijn voor concertbezoeken (denk aan placering of een test- of vaccinatiebewijs). Mochten er aanvullende toegangseisen zijn voor dit concert, dan laten wij dit direct weten.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]