fbpx

Tuesday 19 October

Book a table
Gratis

Rum for Breakfast

i.s.m. De Nieuwe Lichting

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance

Gratis

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

De laid-back band Rum for Breakfast is ontstaan tijdens een surfvakantie in Panama. Het geheime recept? Subtiele, akoestische sounds met een snufje melancholische indierock (denk aan: Tom Misch, The Whitest Boy Alive en The National). Op 19 oktober geven ze een intieme show in het café van BIRD.

De band won vorig jaar de publieksprijs in de categorie singer-songwriter tijdens De Grote Prijs van Rotterdam en (surf)tourden ze langs de kusten van Frankrijk en Spanje. Verwacht in het najaar laid-back vibes en lots of surfing grooves met een slokje rum on the side, cheers!

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met De Nieuwe Lichting.

Let op: op dit moment is het nog niet duidelijk of er vanuit de overheid extra eisen zijn voor concertbezoeken (denk aan placering of een test- of vaccinatiebewijs). Mochten er aanvullende toegangseisen zijn voor dit concert, dan laten wij dit direct weten.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 October

Butcher Brown

Let op: tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test […]

Friday 22 October

Luka at BIRD

Luka

Get ready voor een avond vol dromerige electro-pop, folk, ruimtelijke soundscapes en meeslepende beats! Vrijdag 22 oktober presenteert Luka haar nieuwe remix-ep met tracks van het album First Steps of Letting Go in BIRD.

Saturday 23 October

BIRDbeats: Silent Disco

Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zaterdag 23 oktober je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! Na een uitverkochte editie, staat de tweede BIRDbeats: Silent Disco alweer voor de deur.