fbpx

Tuesday 19 October 2021

Book a table
Gratis

Rum for Breakfast

i.s.m. De Nieuwe Lichting

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance

Gratis

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

De laid-back band Rum for Breakfast is ontstaan tijdens een surfvakantie in Panama. Het geheime recept? Subtiele, akoestische sounds met een snufje melancholische indierock (denk aan: Tom Misch, The Whitest Boy Alive en The National). Op 19 oktober geven ze een intieme show in het café van BIRD.

De band won vorig jaar de publieksprijs in de categorie singer-songwriter tijdens De Grote Prijs van Rotterdam en (surf)tourden ze langs de kusten van Frankrijk en Spanje. Verwacht in het najaar laid-back vibes en lots of surfing grooves met een slokje rum on the side, cheers!

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met De Nieuwe Lichting.

Let op: op dit moment is het nog niet duidelijk of er vanuit de overheid extra eisen zijn voor concertbezoeken (denk aan placering of een test- of vaccinatiebewijs). Mochten er aanvullende toegangseisen zijn voor dit concert, dan laten wij dit direct weten.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 December

Michelle David & The True-tones in LantarenVenster

Michelle David & The True-tones

Michelle David & The True-tones laten je de rauwe kracht van gospel en soul voelen. Hun muziek gaat van Mali in West-Afrika naar de Cariben, en dan door naar New Orleans en naar de Mississippi Delta Blues.

Saturday 31 December

Better Together 

2023 we’re Better Together with you 🙂

Verspreid over drie zalen serveren we je op zaterdag 31 december ook post-corona weer een zinderende mix van de meest soulvolle sounds van vandaag, gister en morgen. Geheel in BIRD stijl gaat alles in de blender.Van de meest groovy Hiphop, RnB en POP tunes tot de warmste Afro, House en Disco.

Sunday 19 February

Togo All Stars

Elke klank heeft zijn eigen God volgens de voodootraditie en de Togo All Stars zijn meester in het beheersen van […]