fbpx

Wednesday 04 October 2023

Rotterdam Onbeperkt X Spraakûhloos

Start

20:00 showtime (doors: 19:15)

Ticket prices

Gratis

Tickets

Tijdens de week van de Toegankelijkheid richten we de spotlight op alle vormen van toegankelijkheid en hoe iedere Rotterdammer mee kan doen, met of zonder beperking. Deze avond beloofd een bijzondere te worden omdat Rotterdam Onbeperkt in samenwerking met Spraakûhloos en BIRD een line-up van jonge spoken word artiesten met uiteenlopende beperkingen het podium van BIRD mag bieden.
Laat je meevoeren in de krachtige persoonlijke verhalen van deze artiesten en laat je verwonderen.

Line-up

Bodhi
Floris
Karin
Annelies
Florine

View agenda

Have A Look At This

Saturday 02 November

ROLROLROL

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]

Tuesday 17 September

Ibibio Sound Machine

“Pull the Rope”, het nieuwe album van Ibibio Sound Machine, laat de band van Eno Williams en Max Grunhard in een nieuw licht zien. De hoop, vreugde en sensualiteit van hun muziek blijft, maar met een scherpere rand dan hun album “Electricity” uit 2022. Hun vibe verschuift van zonnige festivals naar doorzwete nachtclubs. De sfeer is anders, maar je hebt nog steeds de tijd van je leven. Zorg dat je erbij bent dinsdag 17 september in BIRD!

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!