fbpx

Friday 16 February

Roets

Support: Vlins & Laura Yasmin

Start

20:300 (doors: 20:00)

Ticket prices

€19,50 (Doors: €20)

Tickets

Genre

Tell your friends

Roets, artiestennaam van Cyrano Ceciel Kout, rapper van Rotterdamse bodem, brengt zijn catchy beats en bars naar BIRD op vrijdag 16 februari!

Op jonge leeftijd ontdekte Roets zijn passie voor muziek. Zijn ouders lieten hem daarom op pianoles. Later begon de liefde voor muziek zich te uiten in het rappen.”Toen ik nog in Crooswijk woonde kreeg ik van mijn moeder elke woensdag een single van artiesten die ik voorbij zag komen op The Box. Ik kan me niet veel herinneren van vroeger, maar doordat ik dit nog weet, zal me liefde voor muziek destijds al groot zijn geweest.” Dat hij talent had werd bevestigd door onder andere co-signs van Hef, Winne en Feis. Samen met laatstgenoemde dropte hij in 2015 een Pickup Sessie. In 2018 tekende de rapper uit Rotterdam een deal bij Couture33. Een label van collega rapper Winne, in samenwerking met Top Notch.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 February

Frankie Stew and Harvey Gunn

Zaterdag 24 februari, it’s happening! Frankie Stew en Harvey Gunn rocken BIRD met hun dope hip-hop vibes en electronic beats.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

Bkk with live band

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Op woensdag 28 februari staat Bkk met zijn live band in BIRD!