fbpx

Friday 24 June

360 Degrees presents

RICH MEDINA

Replacement Glenn Underground

Start

23:00

Ticket prices

€15,- (Late BIRD)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden.

Heads up. Glenn Underground bericht ons net (10-06-2022) dat hij niet kan komen vanwege onvoorziene omstandigheden. Wij vinden het erg jammer maar hebben gelukkig een hele goede vervanging gevonden voor deze avond in niemand minder dan Rich Medina.  

Rich Medina is een van de weinige ter wereld die in staat is om het publiek over de hele wereld mee te nemen op een sonische reis door hiphop, house, soul, afrobeat, funk, breaks en dansklassiekers.

Hij wordt vergezeld door DJ Leroy Rey. DJ Leroy Rey is ‘on the scene’ sinds de jaren ’90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd, is hij al jaren verbonden aan o.a. Wicked Jazz Sounds en Summer Dance. Ook is hij een graag geziene act op Lowlands en het North Sea Jazz Festival. House, Hiphop, Soul, Jazz, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: you have that GOOD shit and you have that other shit.

Er komt geen nieuwe datum voor Glenn Underground. Heb je toch zin in een leuke avond dan ben je uiteraard 24 juni gewoon welkom met je gekochte ticket voor Glenn.

Kun je niet komen dan gaan wij je volgende week refunden. Stuur ons voor volgende week vrijdag 17 juni een reply, met je ticketnummer, e-mail en naam. Dan kunnen wij dat voor die avond nog afhandelen en weten wij op hoeveel wij kunnen rekenen. Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]