fbpx

Friday 24 June 2022

360 Degrees presents

RICH MEDINA

Replacement Glenn Underground

Start

23:00

Ticket prices

€15,- (Late BIRD)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden.

Heads up. Glenn Underground bericht ons net (10-06-2022) dat hij niet kan komen vanwege onvoorziene omstandigheden. Wij vinden het erg jammer maar hebben gelukkig een hele goede vervanging gevonden voor deze avond in niemand minder dan Rich Medina.  

Rich Medina is een van de weinige ter wereld die in staat is om het publiek over de hele wereld mee te nemen op een sonische reis door hiphop, house, soul, afrobeat, funk, breaks en dansklassiekers.

Hij wordt vergezeld door DJ Leroy Rey. DJ Leroy Rey is ‘on the scene’ sinds de jaren ’90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd, is hij al jaren verbonden aan o.a. Wicked Jazz Sounds en Summer Dance. Ook is hij een graag geziene act op Lowlands en het North Sea Jazz Festival. House, Hiphop, Soul, Jazz, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: you have that GOOD shit and you have that other shit.

Er komt geen nieuwe datum voor Glenn Underground. Heb je toch zin in een leuke avond dan ben je uiteraard 24 juni gewoon welkom met je gekochte ticket voor Glenn.

Kun je niet komen dan gaan wij je volgende week refunden. Stuur ons voor volgende week vrijdag 17 juni een reply, met je ticketnummer, e-mail en naam. Dan kunnen wij dat voor die avond nog afhandelen en weten wij op hoeveel wij kunnen rekenen. Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.