fbpx

Friday 24 June

360 Degrees presents

RICH MEDINA

Replacement Glenn Underground

Start

23:00

Ticket prices

€15,- (Late BIRD)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden.

Heads up. Glenn Underground bericht ons net (10-06-2022) dat hij niet kan komen vanwege onvoorziene omstandigheden. Wij vinden het erg jammer maar hebben gelukkig een hele goede vervanging gevonden voor deze avond in niemand minder dan Rich Medina.  

Rich Medina is een van de weinige ter wereld die in staat is om het publiek over de hele wereld mee te nemen op een sonische reis door hiphop, house, soul, afrobeat, funk, breaks en dansklassiekers.

Hij wordt vergezeld door DJ Leroy Rey. DJ Leroy Rey is ‘on the scene’ sinds de jaren ’90. Veelzijdig, energiek en daarom veelgevraagd, is hij al jaren verbonden aan o.a. Wicked Jazz Sounds en Summer Dance. Ook is hij een graag geziene act op Lowlands en het North Sea Jazz Festival. House, Hiphop, Soul, Jazz, whatever, deze man draait z’n hand nergens voor om. Voor hem zijn er twee categorieën: you have that GOOD shit and you have that other shit.

Er komt geen nieuwe datum voor Glenn Underground. Heb je toch zin in een leuke avond dan ben je uiteraard 24 juni gewoon welkom met je gekochte ticket voor Glenn.

Kun je niet komen dan gaan wij je volgende week refunden. Stuur ons voor volgende week vrijdag 17 juni een reply, met je ticketnummer, e-mail en naam. Dan kunnen wij dat voor die avond nog afhandelen en weten wij op hoeveel wij kunnen rekenen. Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 November

Ondara

Ready to get folked? De Minneapolis-based singer-songwriter Ondara komt naar Rotterdam! In 2019 gooide de zanger hoge ogen met zijn debuutalbum Tales of America. Zaterdag 26 september brengt het Tiny Desk-wonder zijn gevoelige folk-rock én een nieuw album naar BIRD.

Saturday 26 November

360 Degrees presents: Chaos in The CBD at BIRD

Chaos In The CBD

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 22 oktober 2021, is het de beurt aan niemand minder dan Chaos in The CBD!

Sunday 04 December

Mauskovic Dance Band

De familie die samen speelt, blijft bij elkaar, zoals het oude gezegde luidt, en de Mauskovic Dance Band speelt alsof ze 24/7 in elkaars zakken zitten. Als je Nicola Mauskovic, Donnie Mauskovic, Marnix Mauskovic en Mano Mauskovic voor de eerste keer tegenkomt, dan is het duidelijk dat ze geen letterlijke familie zijn – it’s showbiz, darling. Aan de andere kant kan deze Amsterdamse groep een collectief kosmopolitische achtergrond claimen die hun zachte, behendige post-punk funk-workouts bepaalt. Bukaroo Bank, hun tweede album voor het Zwitserse label Bongo Joe, vindt dat de Mauskovic Dance Band zowel hun aanpak als hun geluid opnieuw uitvindt, terwijl ze de ritmische euforie behouden die te horen is op hun debuutalbum en de omliggende singles.

Zondag 4 december komt de Mauskovic Dance Band naar BIRD.