fbpx

Friday 25 September 2020

Special guest: Winne

Raw Roets

at Theater Rotterdam

Start

23:30 (doors: 23:00)

Ticket prices

€ 14,- (pre-sale) € 14,50 (door)

Tickets

De eerste show van Raw Roets in Theater Rotterdam was zo uitverkocht. Daarom komt hij met een tweede show naar Rotterdam! De rapper en zanger werd in 2018 ontdekt door Rotterdamse legendes Feis (rest in power) en Winne. Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. Vrijdag 25 september presenteert hij zijn ep Dromen in Kleur in Theater Rotterdam.

Van meeslepend tot rauw, de stem van rapper en zanger Raw Roets – Cyrano Kout – is één van de uniekste in de moderne Nederlandse muziek. In zijn muziek zoekt hij openlijk naar zichzelf en reflecteert hij op zijn soms grijze omgeving terwijl hij kleurrijk droomt. Zijn sound wordt gekenmerkt door eerlijke en meeslepende teksten op muzikale en ruimtelijke producties.

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 April

Gea Russell

Makkinga meets Gea Russell in BIRD! NPO Soul & Jazz radio host Andrew Makkinga gaat in gesprek met de créme de la créme uit de muziekwereld zoals Lianne la Havas, Jarreau Vandal, Carista en Typhoon (to name a few) voor zijn podcast ‘Makkinga Meets’. Dit keer nodigt hij singer-songwriter Gea Russell uit, én dit alles wordt opgenomen tijdens een special talk in BIRD (waar jij bij kan zijn!).

Sunday 24 October

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 27 March

Bill Withers Tribute at BIRD

A Tribute to Bill Withers

Op zaterdag 27 maart brengt BIRD met een dinershow een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. In een intieme club-setting geniet […]