fbpx

Tuesday 22 November

Pip Millet

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€18,50 (Pre-sale)

Tickets

The heavenly neo-soul sister Pip Millett heeft al singles en EP’s for days, so it’s only right dat de Manchester-based zangeres dit najaar haar long-awaited debuutalbum dropt! Bij een debuutalbum hoort natuurlijk ook een albumtour, so gear up and hold on tight want op 22 november komt Pip Millett naar BIRD!

Sinds haar debuut in de UK-scene met ‘Make Me Cry‘ back in 2018, is Pip Millett niet meer weg te denken uit de nieuwe lichting neo-soul artiesten. Haar love-affair met muziek begon met een cadeau van haar moeder; gitaarlessen. Fast forward naar vandaag de dag is Pip drie EP’s, een COLORS sessie, talloze shows en een debuutalbum verder. Met haar plek in de UK-scene al geclaimd, is het nu tijd om BIRD over te nemen. Check haar COLORS-sessie hierbeneden, grab your tickets & get ready!

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 August

Nineties Tribute at BIRD

Nineties Tribute

Nineties Babies Unite! Op vrijda 19 augustus brengen we in BIRD een tribute aan de 90’s; het decennium waarin Turn up the Bass en MTV hun hoogtepunt bereikten en de videoclip een steeds prominentere rol ging spelen. En natuurlijk doen wij dat op onze eigen BIRD-manier!

Saturday 27 August

Xenia Rubinos

De visionaire zangeres en muziekmaker Xenia Rubinos duikt in en uit verschillende genres met haar signature power vocals en wordt […]

Saturday 27 August

PRINCE VS MICHAEL

Wat ooit begon als een eerbetoon aan de supersterren Michael Jackson en Prince is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie in BIRD: Prince vs. Michael!

Welke kant kies jij? His royal badness Prince himself? Of ga je toch voor the immortal king of pop, Michael Jackson?