fbpx

Tuesday 22 November

Book a table
Sold Out

Pip Millett

support: latanya alberto

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€18,50 (Pre-sale)

Sold Out

The heavenly neo-soul sister Pip Millett heeft al singles en EP’s for days, so it’s only right dat de Manchester-based zangeres dit najaar haar long-awaited debuutalbum dropt! Bij een debuutalbum hoort natuurlijk ook een albumtour, so gear up and hold on tight want op 22 november komt Pip Millett naar BIRD!

Sinds haar debuut in de UK-scene met ‘Make Me Cry‘ back in 2018, is Pip Millett niet meer weg te denken uit de nieuwe lichting neo-soul artiesten. Haar love-affair met muziek begon met een cadeau van haar moeder; gitaarlessen. Fast forward naar vandaag de dag is Pip drie EP’s, een COLORS sessie, talloze shows en een debuutalbum verder. Met haar plek in de UK-scene al geclaimd, is het nu tijd om BIRD over te nemen. Check haar COLORS-sessie hierbeneden, grab your tickets & get ready!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 November

Ondara

Ready to get folked? De Minneapolis-based singer-songwriter Ondara komt naar Rotterdam! In 2019 gooide de zanger hoge ogen met zijn debuutalbum Tales of America. Zaterdag 26 september brengt het Tiny Desk-wonder zijn gevoelige folk-rock én een nieuw album naar BIRD.

Sunday 04 December

Mauskovic Dance Band

De familie die samen speelt, blijft bij elkaar, zoals het oude gezegde luidt, en de Mauskovic Dance Band speelt alsof ze 24/7 in elkaars zakken zitten. Als je Nicola Mauskovic, Donnie Mauskovic, Marnix Mauskovic en Mano Mauskovic voor de eerste keer tegenkomt, dan is het duidelijk dat ze geen letterlijke familie zijn – it’s showbiz, darling. Aan de andere kant kan deze Amsterdamse groep een collectief kosmopolitische achtergrond claimen die hun zachte, behendige post-punk funk-workouts bepaalt. Bukaroo Bank, hun tweede album voor het Zwitserse label Bongo Joe, vindt dat de Mauskovic Dance Band zowel hun aanpak als hun geluid opnieuw uitvindt, terwijl ze de ritmische euforie behouden die te horen is op hun debuutalbum en de omliggende singles.

Zondag 4 december komt de Mauskovic Dance Band naar BIRD.

Wednesday 07 December

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]