fbpx

Friday 22 January

Sold Out

Postponed

Pete Philly

Postponed

Start

19.30 (doors 19.00) | 21.30 (doors: 20.00)

Ticket prices

€ 19,50 (pre-sale)

Ticketverkoop start dinsdag 15 december.

Sold Out

UITGESTELD – De concerten van Pete Philly worden vanwege de verlengde coronamaatregelen uitgesteld en vinden niet meer plaats op 22 januari. Kaartkopers krijgen een e-mail met verdere informatie

Wat is winst? Wat is verlies? Waar zijn we allemaal bang voor? Is dat terecht? Na uitverkochte internationale tours, levensveranderende psychedelische ontdekkingen en het hard gewonnen gevecht voor zijn gezondheid, praat Pete nu voor het eerst met zijn publiek over zijn bevindingen.

In 2007 scoorde Pete Philly samen met Perquisite een megahit met de track ‘Mystery Repeats’. Hij won verschillende prijzen, reisde de hele wereld rond en rockte zelfs het voorprogramma van James Brown en Kanye West. Zijn rise-to-fame werd gedwarsboomd door de ziekte van Lyme. Deze noodzaakte hem te stoppen met muziek en zich te focussen op zijn weg naar herstel. Maar, zoals zijn woorden eerder al predikten: Mystery Repeats. Vrijdag 22 januari staat hij met twee exclusieve shows in LantarenVenster, waarin improvisatie en interactie met het publiek centraal staan.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 14 February

Valentines Dinner

LoveBIRDs! Dim het licht, light the candles: dit jaar brengen we ons Valentijnsdiner naar je huiskamer. Op zondag 14 februari […]

Wednesday 24 February

Marta Arpini

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels.

Friday 26 February

Jennie Lena

Jennie Lena heeft nogal een CV om u tegen te zeggen: ze zong bij Anouk en Postman, ging mee op […]