fbpx

Saturday 15 May

Sold Out

CANCELLED

Pete Philly

CANCELLED

Start

19.30 (doors 19.00) | 21.30 (doors: 20.00)

Ticket prices

€ 19,50 (pre-sale)

Sold Out

CANCELLED – De concerten van Pete Philly worden vanwege de verlengde coronamaatregelen gecanceld. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Wat is winst? Wat is verlies? Waar zijn we allemaal bang voor? Is dat terecht? Na uitverkochte internationale tours, levensveranderende psychedelische ontdekkingen en het hard gewonnen gevecht voor zijn gezondheid, praat Pete nu voor het eerst met zijn publiek over zijn bevindingen.

In 2007 scoorde Pete Philly samen met Perquisite een megahit met de track ‘Mystery Repeats’. Hij won verschillende prijzen, reisde de hele wereld rond en rockte zelfs het voorprogramma van James Brown en Kanye West. Zijn rise-to-fame werd gedwarsboomd door de ziekte van Lyme. Deze noodzaakte hem te stoppen met muziek en zich te focussen op zijn weg naar herstel. Maar, zoals zijn woorden eerder al predikten: Mystery Repeats. Zaterdag 15 mei staat hij met twee exclusieve shows in LantarenVenster, waarin improvisatie en interactie met het publiek centraal staan.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 02 June

CLOD!

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een […]

Wednesday 09 June

Marta Arpini

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels.

Thursday 08 July

Wilfried De Jong, Rita Lynn & Benjamin Herman

Rita Lynn, Wilfried de Jong en Benjamin Herman draaien hun fijnste jazz plaatjes uit hun omvangrijke muziekcollectie in het restaurant van BIRD. Jij kan erbij zijn en enige wat je hoeft te doen is een plaatsje te reserveren in ons restaurant.