fbpx

Friday 15 March

Pachyman

support by SNACKBAR the ambassador

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€18,50 (Pre-sale) / €19,00,- (Door)

Tickets

Pachyman, het alter-ego van Puerto Ricaan Pachy García, is een multi-instrumentalist en one-man band. Hij bracht in 2021 The Return of Pachyman uit, een aanstekelijk album vol met prachtige dub en reggae pareltjes waarmee je jezelf in het Jamaica van de jaren ’70 waant. Vrijdag 15 maart komt hij met zijn smooth beats naar BIRD!

Pachy groeide op met dub en reggae muziek van King Tubby en Scientist. Na een afgeronde muziekstudie in Los Angeles besloot hij hier te blijven wonen en startte hij zijn eigen dub-clubnachten. Naast dub en reggae is Pachy een groot muziekliefhebber en tevens zanger en muzikant bij LA-based noiserockband Prettiest Eyes. In Amerika werd Pachyman al op sleeptouw genomen door de muzikanten van Khruangbin en Black Pumas, waar hij de support voor mocht doen en verraste met zijn zomerse klanken. In 2023 kwam zijn nieuwe album ‘Switched On’ uit waarop Pachyman zijn muzikale grenzen wat oprekt. Naast de bekende ingrediënten voegt hij nu ook wat Zuid-Amerikaanse ritmes en invloeden toe, en zingt hij Puerto Ricaans op enkele nummers. Pachyman is niet alleen een meester-instrumentalist, maar ook een vrolijke en vrijheidszoekende artiest die je zeker niet wilt missen!

Line-up:

20:00 – 20:30 doors open
20:30 – 21:00 Snackbar the Ambassador
21:15 – 22:30 Pachyman

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 20 March

JÈRYH LUZ

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, […]

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Friday 22 March

Another Taste

Another Taste: Is het boogie? Is het funk uit de jaren 70? Obscure disco? Of een ode aan Burgess? Het […]