fbpx

Friday 15 March

Pachyman

support by SNACKBAR the ambassador

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€18,50 (Pre-sale) / €19,00,- (Door)

Tickets

Pachyman, het alter-ego van Puerto Ricaan Pachy García, is een multi-instrumentalist en one-man band. Hij bracht in 2021 The Return of Pachyman uit, een aanstekelijk album vol met prachtige dub en reggae pareltjes waarmee je jezelf in het Jamaica van de jaren ’70 waant. Vrijdag 15 maart komt hij met zijn smooth beats naar BIRD!

Pachy groeide op met dub en reggae muziek van King Tubby en Scientist. Na een afgeronde muziekstudie in Los Angeles besloot hij hier te blijven wonen en startte hij zijn eigen dub-clubnachten. Naast dub en reggae is Pachy een groot muziekliefhebber en tevens zanger en muzikant bij LA-based noiserockband Prettiest Eyes. In Amerika werd Pachyman al op sleeptouw genomen door de muzikanten van Khruangbin en Black Pumas, waar hij de support voor mocht doen en verraste met zijn zomerse klanken. In 2023 kwam zijn nieuwe album ‘Switched On’ uit waarop Pachyman zijn muzikale grenzen wat oprekt. Naast de bekende ingrediënten voegt hij nu ook wat Zuid-Amerikaanse ritmes en invloeden toe, en zingt hij Puerto Ricaans op enkele nummers. Pachyman is niet alleen een meester-instrumentalist, maar ook een vrolijke en vrijheidszoekende artiest die je zeker niet wilt missen!

Line-up:

20:00 – 20:30 doors open
20:30 – 21:00 Snackbar the Ambassador
21:15 – 22:30 Pachyman

View agenda

Have A Look At This

Friday 01 November

Mulatu Astatke

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]

Thursday 14 November

PINK SIIFU X TURICH BENJY

Op 14 november hebben we iets speciaals voor jullie in BIRD Rotterdam! Pink Siifu en Turich Benjy komen tijdens hun tour naar Nederland! Als je op zoek bent naar een avond vol muzikale veelzijdigheid en rauwe energie, dan moet je Pink Siifu en Turich Benjy samen op het podium zien!

Saturday 29 March

RANI

RANI kondigt nieuwe tour aan in 2025. Zaterdag 29 maart is zij in BIRD, Rotterdam.

RANI, bekend om haar betoverende stem en pakkende nummers, bracht eerder dit jaar al
verschillende nummers uit die de hitlijsten bestormden. Met haar laatste single ‘Outside In’,
die nog steeds viral gaat op TikTok, tekende ze als eerste Nederlandse artiest bij TikTok’s
label SoundOn. Nu kan ze niet wachten om haar nieuwe muziek live te delen met haar fans.

Op 15 maart 2025 trapt RANI haar tour door Nederland af in de Tolhuistuin in Amsterdam.
Daarna treedt ze op 21 maart op in Luxor Live in Arnhem, 29 maart in BIRD in Rotterdam en
op 5 april in TivoliVredenburg in Utrecht