fbpx

Sunday 20 March 2016

Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday

Rosie's BIRDday Bash

Start

15:30 (doors: 15:00)

Ticket prices

€ 12,- (pre-sale & door)

Tickets

Tijdens deze editie van Ntjam Rosie’s Acoustic Sunday viert Ntjam haar verjaardag (en iedereen is uitgenodigd). Net als de vorige edities laat ze zich vergezellen door een kruk, een mic en een gitaar, maar speciaal voor haar verjaardag neemt ze de Gambiaanse kora-speler Lamin Kuyateh mee. Dompel je onder in Ntjams pure soul en gospel. Oftewel: telefoons uit, inner peace aan.

Winning combo

Vorig jaar verscheen alweer het vierde studio-album van Ntjam Rosie, The One. Verkende ze op voorganger At The Back Of Beyond nog haar poppy kant, met The One keert ze terug naar haar roots: soul, jazz, gospel en Afrikaanse klanken. Met deze winning combo brak ze zeven jaar geleden door. En hoe! Inmiddels kan ze terugkijken op optredens op North Sea Jazz Festival en in het voorprogramma van Jesse Boykins III, nominaties voor de Edison Jazzism publieksprijs en toers door China, Korea, Turkije, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Terug naar de essentie

Ondanks de successen van haar haar volledig uitgewerkte nummers kon ze het verlangen naar een puurdere presentatie van haar muziek niet onderdrukken. Om dit te verwezenlijken ging ze op zoek naar een intieme locatie en kwam (gelukkig) uit bij BIRD. Hier zal ze, bijgestaan door een gitarist en kora-speler Lamin Kuyateh, het publiek voorzien van heilzame soul- en gospeltunes.

Ntjam Rosie

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 23 October

Becca Stevens

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit […]