fbpx

Wednesday 23 March 2022

Navy Blue

Support: Demajae

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50 (pre-sale) / € 19,- (door)

Tickets

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE NODIG.

Skate-wonderkind-turned-rapper, Navy Blue, komt naar BIRD! Het Los Angeles-born, New York-based multitalent maakt sinds 2015 waves in de underground met zijn introspectieve rhymes en jazzy beats. Sage Elsesser (zijn echte naam) dropte dit jaar zijn derde studio-album en maakt op woensdag 23 maart voor het eerst de oversteek naar het Europese vaste land.

Find us anyone cooler than Sage Elsesser; we dare you. De LA-native is al jaren pro-skater, staat regelmatig model voor merken als Supreme en Converse en hangt als Odd Future-affiliate met o.a. Earl Sweatshirt en Frank Ocean (op Blonde schreef Sage zelfs mee aan ‘Solo‘ en wordt hij geïnterviewd op ‘Futura Free‘). Onder zijn rap-moniker Navy Blue bracht hij al meerdere succesvolle albums uit. Hij debuteerde in 2020 met zijn coming-of-age album Àdá Irin en dropte in datzelfde jaar nog het veelgeprezen Song of Sage: Post Panic! (wat door Pitchfork werd bekroond met Best New Album én een 8.2). Dit jaar dropte hij zijn derde album, Navy’s Reprise, vol met zijn karakteristieke hazy beats, jazzy akkoorden en persoonlijke en witty rhymes. Drie jaar, drie albums. Tussen al die Harlem-hardflips door, draait Navy dus overtime in de studio. Dat belooft wat voor zijn show in BIRD op woensdag 23 maart.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Friday 07 April

Jack Parow

Afrikaanse rapper Jack Parow staat op vrijdag 7 april in BIRD. Hij staat bekend om zijn lekkere flows en geweldige outfits. Ook heeft Parow samengewerkt met artiesten zoals Die Antwoord, Die Heuvel Fantasties en Francois Van Coke.

Sunday 09 April

Akua Naru

Cornel West beschreven “Toni Morrison of Hip Hop” brengt deze (niet te missen) mix terug naar BIRD!