fbpx

Wednesday 23 March

Navy Blue

Support: Demajae

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50 (pre-sale) / € 19,- (door)

Tickets

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE NODIG.

Skate-wonderkind-turned-rapper, Navy Blue, komt naar BIRD! Het Los Angeles-born, New York-based multitalent maakt sinds 2015 waves in de underground met zijn introspectieve rhymes en jazzy beats. Sage Elsesser (zijn echte naam) dropte dit jaar zijn derde studio-album en maakt op woensdag 23 maart voor het eerst de oversteek naar het Europese vaste land.

Find us anyone cooler than Sage Elsesser; we dare you. De LA-native is al jaren pro-skater, staat regelmatig model voor merken als Supreme en Converse en hangt als Odd Future-affiliate met o.a. Earl Sweatshirt en Frank Ocean (op Blonde schreef Sage zelfs mee aan ‘Solo‘ en wordt hij geïnterviewd op ‘Futura Free‘). Onder zijn rap-moniker Navy Blue bracht hij al meerdere succesvolle albums uit. Hij debuteerde in 2020 met zijn coming-of-age album Àdá Irin en dropte in datzelfde jaar nog het veelgeprezen Song of Sage: Post Panic! (wat door Pitchfork werd bekroond met Best New Album én een 8.2). Dit jaar dropte hij zijn derde album, Navy’s Reprise, vol met zijn karakteristieke hazy beats, jazzy akkoorden en persoonlijke en witty rhymes. Drie jaar, drie albums. Tussen al die Harlem-hardflips door, draait Navy dus overtime in de studio. Dat belooft wat voor zijn show in BIRD op woensdag 23 maart.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 26 May

Nate Smith

ij is drummer, componist, songwriter en producer, werkte samen met Michael Jackson, José James en Ravi Coltrane en is het drijvende ritme achter de big band, het quartet én octet van de legendarische Dave Holland. Na een uitverkochte show in 2017 komt hij weer terug om zijn tweede solo-album te presenteren in BIRD… Rotterdam, say welcome back to Nate Smith!

Friday 03 June

AFTER ROOFTOP PARTY

Na afloop van het Dakendagen programma op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni op het dak van Station Hofplein kan je nog even […]

Wednesday 08 June

MIKE

Als je nog niet van MIKE hebt gehoord is dit het moment om je in te luisteren. De jonge rapper/producer maakt al lange tijd waves in de underground rapscene en zijn projects worden bejubeld door muziekcritici zoals Pitchfork. MIKE heeft geopend voor de likes als Blood Orange en Earl Sweatshirt en staat vrijdag 19 november in BIRD!