fbpx

Friday 29 October 2021

Naia Izumi

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 15,50 (pre-sale) / € 16,- (door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Naia Izumi is coming to town! De Amerikaanse two-hand tappende gitaarvirtuoos en Tiny Desk-winnaar speelt elke crowd muisstil met zijn honey-drip-of-soul songwriting en uniek gitaarspel. Omcirkel vrijdag 29 oktober in je agenda and go see for yourself!

Naia Izumi is uniek in many ways. Opgegroeid met een gitaar in zijn handen imiteerde hij zoveel mogelijk geluiden en leerde zo tappend met twee handen gitaar te spelen. Nadat hij op zijn 16e met school stopte, in het jaar waarin ook autisme bij hem werd vastgesteld, ging hij 5 jaar aan het werk als elektricien. Gelukkig legde hij de elektriciteitskabels neer om zich volledig te focussen op muziek en speelde daarna als straatperformer overal waar hij maar kon. Voor supermarkten, foodhallen, bars, you name it. Uiteindelijk werd hij opgepikt en ging hij binnen een paar weken van de straat naar de NPR-office om een Tiny Desk-sessie te spelen die vervolgens werd verkozen als beste performance van 2018.

Fast forward naar 2021: Naia tekende een deal bij Sony Music Masterworks en staat op vrijdag 29 oktober in BIRD. Make sure dat je zijn debuutalbum A Residency in the Los Angeles Area checkt en scoor snel je tickets!

Dit concert is onderdeel van de Rotterdamse Popweek.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]