fbpx

Friday 10 June

360 Degrees presents

Mr. Scruff x Jamie 3:26

Start

23:00 (start)

Ticket prices

Early BIRD: € 14,-
Pre-sale: € 15,-
Door: € 20,-

Tickets

Let op: voor toegang tot dit event is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

DJ, cartoonist én theedrinker Mr. Scruff is back (again)! Bijna traditiegetrouw komt Mr. Scruff (6e keer) naar BIRD en this time samen met Jamie 3:26. Bust a move op de pareltjes van Scruff en Jamie in de avond van 10 juni tijdens een (nu al) legendarische editie van 360 Degrees!

Wanneer Mr. Scruff een clubnight in BIRD draait, weet je dat het oude normaal écht om de hoek staat. Chicago-house-pionier Jamie 3:26 joins the party en let us tell you: wanneer Scruff en Jamie de avond vullen met hun trackselectie is de dansvloer te klein. Deze gents bouncen moeiteloos van genre naar genre tussen soul, hiphop, jazz, reggae, latin, disco, house, breaks, soundtracks, elektro-funk en een groot aantal andere bijzondere platen die in geen enkele categorie passen. 

View agenda

Have A Look At This

Saturday 28 May

BIRDbeats: Tropical Silent Disco

Het terras is weer open en dat betekent dat ook BIRDbeats Silent Disco terug is! De Garden of BIRD verandert […]

Friday 03 June

AFTER ROOFTOP PARTY

Na afloop van het Dakendagen programma op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni op het dak van Station Hofplein kan je nog even […]

Saturday 11 June

Yardbird Festival BIRD Takeover

Yardbird Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 11 juni landen we in het Keile District voor de eerste editie van Yardbird Festival. Join us bij de BIRDstage en geniet van onze handpicked selectie aan house- en disco-goodness.