fbpx

Saturday 03 July 2021

Sold Out

Open Air Film & North Sea Round Town

Grace Jones: Bloodlight and Bami

at Garden BIRD

Start

21:30u doors | 22:00u start

Ticket prices

€ 15,- (Ticket incl. 2 consumptiemunten)

Sold Out

Update: In verband met aanhoudende overheidsmaatregelen heeft Grace Jones Movie Night een nieuwe datum gekregen. Het vindt nu plaats op zaterdag 3 juli 2021 Kaartkopers hebben een mail ontvangen en gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

Dit voorjaar organiseert BIRD een serie muziekdocumentaires in de voortuin Garden of BIRD. We trappen af met een hele speciale film; de documentaire over model, icoon en actrice: Grace Jones.

Simply one of a kind. Grace Jones heeft als zangeres de muziekindustrie veranderd. Het was zij die met platen als ‘Nightclubbing’ en ‘Slave to the Rhythm’ in de 80’s een brug sloeg tussen disco en new wave, en aldus water en vuur verzoende. In deze documentaire zie je de reis van Grace met haar zoon Paulo naar haar vaderland Jamaica én een uniek concert in Dublin.

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

Tijden

Inloop: 21:30u
Film: 22:00u – 23:30u

Regels m.b.t. Corona

View agenda

Have A Look At This

Saturday 13 January

Beyoncé vs Rihanna

BIRD Love Affair presenteert: Beyoncé vs Rihanna. Een tribute aan deze twee female powerhouses jouw start voor 2024, so here we go! En of je nu een superfan bent óf dit je guilty pleasure is, één ding kan niemand ontkennen: these two got it goin’ on… nu jij nog op zaterdag 13 januari!

Wednesday 06 March

Matt Johnson (Jamiroquai)

De afgelopen 20 jaar was Matt Johnson een integraal onderdeel van de Britse jazzfunkgroep Jamiroquai. Woensdag 06 maart staat hij in BIRD!

Saturday 13 January

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!