fbpx

Saturday 03 July 2021

Sold Out

Open Air Film & North Sea Round Town

Grace Jones: Bloodlight and Bami

at Garden BIRD

Start

21:30u doors | 22:00u start

Ticket prices

€ 15,- (Ticket incl. 2 consumptiemunten)

Sold Out

Update: In verband met aanhoudende overheidsmaatregelen heeft Grace Jones Movie Night een nieuwe datum gekregen. Het vindt nu plaats op zaterdag 3 juli 2021 Kaartkopers hebben een mail ontvangen en gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

Dit voorjaar organiseert BIRD een serie muziekdocumentaires in de voortuin Garden of BIRD. We trappen af met een hele speciale film; de documentaire over model, icoon en actrice: Grace Jones.

Simply one of a kind. Grace Jones heeft als zangeres de muziekindustrie veranderd. Het was zij die met platen als ‘Nightclubbing’ en ‘Slave to the Rhythm’ in de 80’s een brug sloeg tussen disco en new wave, en aldus water en vuur verzoende. In deze documentaire zie je de reis van Grace met haar zoon Paulo naar haar vaderland Jamaica én een uniek concert in Dublin.

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

Tijden

Inloop: 21:30u
Film: 22:00u – 23:30u

Regels m.b.t. Corona

View agenda

Have A Look At This

Sunday 18 September

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Zondag 18 september daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de harten van Noorse jazz-lovers met hun debuut Greta Stitz en inmiddels niet meer weg te denken uit de scene.

Sunday 20 November

Alfa Mist

London-based producer, pianist, bandleider en rapper Alfa Mist komt terug naar Rotterdam! De multi-instrumentalist brengt op zondag 20 november zijn unieke blend van jazz, hiphop en soul naar de Maassilo.

Saturday 26 November

Ondara

Ready to get folked? De Minneapolis-based singer-songwriter Ondara komt naar Rotterdam! In 2019 gooide de zanger hoge ogen met zijn debuutalbum Tales of America. Zaterdag 26 september brengt het Tiny Desk-wonder zijn gevoelige folk-rock én een nieuw album naar BIRD.