fbpx

Saturday 31 October

Movie night

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Start

Shift 1: 17:00 inloop - 17:30 start film | Shift 2: 19:30 inloop - 20.00 start film

Ticket prices

€ 15,- (Ticket incl. 2 consumptiemunten)
€ 20,- (Ticket incl. pizza)
€ 25,- (Ticket incl. pizza & twee consumptiemunten)

Tickets

Update: Ook BIRD heeft het zwaar en moet gedwongen de deuren sluiten, maar don’t worry; we zijn achter de schermen hard bezig om een alternatief en/of nieuwe datum te prikken. We wachten de persconferentie van 27 oktober eerst even af. Ticketkopers krijgen bericht zodra er meer bekend is. Bedankt voor je begrip en tot snel 💖

BIRD organiseert een serie documentaires waarin we een aantal toonaangevende muziekacts centraal stellen. Met dit keer een hele speciale; de documentaire over model, icoon en actrice: Grace Jones.

Simply one of a kind. Grace Jones heeft als zangeres de muziekindustrie veranderd. Het was zij die met platen als ‘Nightclubbing’ en ‘Slave to the Rhythm’ in de 80’s een brug sloeg tussen disco en new wave, en aldus water en vuur verzoende. In deze documentaire zie je de reis van Grace met haar zoon Paulo naar haar vaderland Jamaica én een uniek concert in Dublin.

Wegens enthousiasme is er een extra shift toegevoegd! Het tijdschema is als volgt:

Shift 1

Inloop: 17:00 – 17:30
Film: 17:30 – 19:30

Shift 2

Inloop: 19:30 – 20:00
Film: 20:00 – 22:00

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 October

Cinema Culinair - Ratatouille - BIRD Rotterdam

Cinema Culinair

Cinema Culinair is back! Dit keer kijk je naar de beste culinaire animatiefilm aller tijden; Ratatouille! It’s simple, jij geniet tegelijk van dezelfde gerechten als in de film zodat je letterlijk proeft wat je ziet. Onze chef-kok levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw Franse culinaire diner!

Saturday 05 December

Cyrille Aimée

In de zomer van 2016 was zangeres Cyrille Aimée een van de grote verrassingen van het North Sea Jazz Festival. In het voorjaar van 2017 haalden BIRD en LantarenVenster haar naar Rotterdam voor een eerste clubconcert. Sindsdien bracht Cyrille alweer twee albums uit – Cyrille Aimée Live en Move On: A Sondheim Adventure – dus het werd de hoogste tijd om de opkomende zangeres weer uit te nodigen voor een concert!

Wednesday 21 April

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Woensdag 21 april daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de harten van Noorse jazz-lovers met hun debuut Greta Stitz en inmiddels niet meer weg te denken uit de scene.