fbpx

Saturday 03 July 2021

Sold Out

Open Air Film & North Sea Round Town

Grace Jones: Bloodlight and Bami

at Garden BIRD

Start

21:30u doors | 22:00u start

Ticket prices

€ 15,- (Ticket incl. 2 consumptiemunten)

Sold Out

Update: In verband met aanhoudende overheidsmaatregelen heeft Grace Jones Movie Night een nieuwe datum gekregen. Het vindt nu plaats op zaterdag 3 juli 2021 Kaartkopers hebben een mail ontvangen en gekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.

Dit voorjaar organiseert BIRD een serie muziekdocumentaires in de voortuin Garden of BIRD. We trappen af met een hele speciale film; de documentaire over model, icoon en actrice: Grace Jones.

Simply one of a kind. Grace Jones heeft als zangeres de muziekindustrie veranderd. Het was zij die met platen als ‘Nightclubbing’ en ‘Slave to the Rhythm’ in de 80’s een brug sloeg tussen disco en new wave, en aldus water en vuur verzoende. In deze documentaire zie je de reis van Grace met haar zoon Paulo naar haar vaderland Jamaica én een uniek concert in Dublin.

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

Tijden

Inloop: 21:30u
Film: 22:00u – 23:30u

Regels m.b.t. Corona

View agenda

Have A Look At This

Thursday 08 June

Adi Oasis

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als […]

Friday 28 April

KINGS VS QUEENS

Op vrijdag 28 april is het in BIRD tijd voor een jaarlijks terugkerende clubavond maar dan net even anders. Wat ooit begon als een eerbetoon aan de supersterren zoals Beyoncé, Rihanna, Michael Jackson en Prince is inmiddels uitgegroeid tot een ware tradiditie in BIRD.

Talkin’ about traditions Koningsdag 2023 wordt gevierd in Rotterdam en dat laten we niet zomaar voorbij gaan! Bovenop ons jaarlijkse koningsnacht party, BIRD presents Kings vs Queens. Verwacht een avond lang uiteenlopende classics van artiesten als Drake, Jay Z, Janet Jackson en Mariah Carey. Just alle hits van de Kings & Queens van de 90’s, 00’s en 10’s.

Saturday 22 April

Thee Sacred Souls

Op zaterdag 22 april staat Thee Sacred Souls in BIRD! Een driekoppige band die je ziel raakt met hun nummers over liefde en verdriet.