fbpx

Thursday 17 March

Meridian Brothers

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 20,50 (pre-sale) / € 21,- (door)

Tickets

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE NODIG.

Rotterdam get ready! Want de vijfkoppige band Meridian Brothers komt naar BIRD. Het belooft een zwoele tropische avond te worden vol met thumping bass, aardig wat BPM’s en Latinritmes. Dus pak je handventilator maar alvast in!

Straight out of Bogota, Columbia, de Meridian Brothers zijn hier om je te laten dansen op hun heerlijk funky psycho-tropische groove. Meridian Brothers is het project dat de Colombiaanse multi-instrumentalist Eblis Álvarez in 1998 in zijn eentje startte. Het diende als een soort muzikaal laboratorium waarin hij allerlei Colombiaanse en Latijns-Amerikaanse klanken zoals cumbia, reggaeton en salsa combineert met een elektronische sound die BBC Radio One typeerde als ‘tropical vintage madness’.

Eblis Álvarez schrijft, arrangeert, produceert, zingt en speelt alles zelf op de albums, maar wordt tijdens liveshows bijgestaan door zijn groep universiteitsvrienden. Met hun high energie en ongekende drive om te feesten, eindigen de concerten van de Meridian Brothers altijd in dansfeesten vol met smiles.

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]

Saturday 06 August

Blijdorp Festival 2022

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 6 augustus strijken we neer in Blijdorp voor onze broodnodige dosis Music, Art & Happiness. Join us bij de BIRDstage en geniet van onze handpicked selectie live-acts en dj-sets van een van onze (en jouw) favoriete acts.