fbpx

Wednesday 07 July 2021

North Sea Round Town

Maria Sanchez

Alternate Takes

Start

20.30 (doors 20.00)

Ticket prices

Gratis (reserveer een Ticket for Two)

Tickets

Tickets gereserveerd? In verband met no-shows is het belangrijk om je ticket(s) te bevestigen. Mocht je dit niet doen, dan worden de gratis tickets vrijgegeven voor andere muziekliefhebbers. Tickets bevestigen kan hier (er is hiervoor ook een mailing uitgegaan, check ook je spambox!).

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale whims van de band: van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan. Het stokje wordt deze keer overgedragen aan de Colombiaanse gitarist Maria Sanchez!

Started from the gram, now she’s here! Je leest het goed: de carrière van self-taught gitariste Maria Sanchez kickstartte na een aantal goed bekeken Instagram-video’s. Maria is sterk geïnspireerd door jazz- en r&b-gitaristen, en brengt vanavond een volledig Antwerpse line-up mee naar BIRD. Reserveer snel je spot, en geniet woensdag 7 juli van Maria’s mix van jazz, neo-soul en silky r&b-vibes.

Line-up

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

Regels m.b.t. Corona

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]