fbpx

Wednesday 07 July

Sold Out

North Sea Round Town

Maria Sanchez

Alternate Takes

Start

20.30 (doors 20.00)

Ticket prices

Gratis (reserveer een Ticket for Two)

Sold Out

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale whims van de band: van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan. Het stokje wordt deze keer overgedragen aan de Colombiaanse gitarist Maria Sanchez!

Started from the gram, now she’s here! Je leest het goed: de carrière van self-taught gitariste Maria Sanchez kickstartte na een aantal goed bekeken Instagram-video’s. Maria is sterk geïnspireerd door jazz- en r&b-gitaristen, en brengt vanavond een volledig Antwerpse line-up mee naar BIRD. Reserveer snel je spot, en geniet woensdag 7 juli van Maria’s mix van jazz, neo-soul en silky r&b-vibes.

Line-up:

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 24 June

SMANDEM at BIRD • Alternate Takes

SMANDEM.

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. Deze editie maken de groovers van SMANDEM onze zaal onveilig!

Saturday 26 June

Melissa Fortes

Op zaterdag 26 juni kun je genieten van een intiem brunchconcert van Melissa Fortes in BIRD. De Kaapverdische zangeres brengt je Braziliaanse sounds met een vleugje jazz en soul.

Thursday 01 July

GIAN

Hun spetterende optreden op Eurosonic Noorderslag gemist? Goed nieuws: Rotterdam’s very own GIAN komt donderdag 1 juli met een seated show naar BIRD! De band, door Red Bull Music, VICE en 3voor12 bestempeld als aanstormend talent, staat bekend om hun dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten.