fbpx

Friday 07 October

Sold Out

MAMA AFRICA

Start

23:00

Ticket prices

€12,- ( Early BIRD ) | €14,- ( Normal BIRD ) | Late BIRD €16,-

Sold Out

Mama Africa komt weer terug bij Bird op vrijdag 7 oktober! Mama Africa serveert je een mix van de beste Afro Beats, Azonto, Kuduro, Coupé Décalé, Ndombolo & meer Afrikaanse vibes!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 04 December

Mauskovic Dance Band

De familie die samen speelt, blijft bij elkaar, zoals het oude gezegde luidt, en de Mauskovic Dance Band speelt alsof ze 24/7 in elkaars zakken zitten. Als je Nicola Mauskovic, Donnie Mauskovic, Marnix Mauskovic en Mano Mauskovic voor de eerste keer tegenkomt, dan is het duidelijk dat ze geen letterlijke familie zijn – it’s showbiz, darling. Aan de andere kant kan deze Amsterdamse groep een collectief kosmopolitische achtergrond claimen die hun zachte, behendige post-punk funk-workouts bepaalt. Bukaroo Bank, hun tweede album voor het Zwitserse label Bongo Joe, vindt dat de Mauskovic Dance Band zowel hun aanpak als hun geluid opnieuw uitvindt, terwijl ze de ritmische euforie behouden die te horen is op hun debuutalbum en de omliggende singles.

Zondag 4 december komt de Mauskovic Dance Band naar BIRD.

Saturday 31 December

Better Together 

2023 we’re Better Together with you 🙂

Verspreid over drie zalen serveren we je op zaterdag 31 december ook post-corona weer een zinderende mix van de meest soulvolle sounds van vandaag, gister en morgen. Geheel in BIRD stijl gaat alles in de blender.Van de meest groovy Hiphop, RnB en POP tunes tot de warmste Afro, House en Disco.

Sunday 19 February

Togo All Stars

Elke klank heeft zijn eigen God volgens de voodootraditie en de Togo All Stars zijn meester in het beheersen van […]