fbpx

Thursday 24 March 2022

Book a table
Gratis

LUCAS

Afteract

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance

Gratis

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE NODIG.

LUCAS, de singer-songwriter, dirigent en finalist van De Grote Prijs van Rotterdam, schrijft over de menselijke noodzaak van en zoektocht naar affectie en giet het in een androgyn-en-poëtisch-dreampop-jasje. Op 24 maart geeft Lucas een intieme show in het café van BIRD.

Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden zoals MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook acts als Robyn, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen in zijn sound en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes.

Let op: vooraf speelt Monophonics in BIRD, we zien je daarom graag wat eerder. ?

De show van Lucas wordt mede mogelijk gemaakt door Music Matters.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Wednesday 05 April

Benny sings

Benny Sings

Sold-out shows in Parijs, New York, Londen en Tokyo. Next stop: Rotterdam! Amsterdam-based beat-guru en songwriter Benny Sings staat woensdag 05 april in Maassilo. Benny bouwt al jaren aan zijn eigen muzikale universum waarin waarin soul, jazz, pop, hiphop en R&B op organische wijze samensmelten.

Friday 07 April

Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra 

geeft oude folk en soul een moderne twist en met zijn zomerse pop à la Ed Sheeran ging hij meerdere malen platinum. Op woensdag 7 september staat hij in LantarnVenster.