fbpx

Saturday 18 March 2023

LOVUMBA

Start

23:00

Ticket prices

€13,95,- (Regular BIRD) | €24,50,- ( DUO BIRDs) | €50,- (Groep BIRDs)

Tickets

The Lovumba Latin sound machine is zaterdag 18 maart weer terug in BIRD! Dans met een heerlijke cocktail op de meest swingende Salsa, Reggaeton, Merengue, Bachata en andere zwoele Caribbean tunes!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 24 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]

Saturday 27 April

Royal Republic

♔ Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van de beste deejays uit het reguliere BIRD club programma met residents van o.a Heat, Stir it up en New York Transit.

Verwacht alles van HipHop en RNB tot de beste Afro, Dancehall en future-beats van gisteren, vandaag en morgen. Natuurlijk kun je ook lekker weg zakken met een cocktail of genieten van een heerlijke houtoven pizza in een van onze strandstoelen.

Friday 12 July

Boogieball

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Zet het weekend van 12 en 13 juli dikgedrukt in je agenda; it’s going down!