fbpx

Friday 25 November

Linde Schöne

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 16,50 (Pre-sale) / €17,- (Door)

Tickets

Linde Schöne komt naar Rotterdam! De zangeres was als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah’s Ark en stond steevast tussen de best-of-lijsten op festivals als Eurosonic Noorderslag, Paaspop en Lowlands. Deze singer-songwriter extraordinair staat 25 november in BIRD.

Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk, vanaf een plek die vanuit een hiphop state of mind lijkt te komen. Deze combinatie, samen met haar sterke uitstraling en goede live-performance zorgt voor een vliegende start. Na optredens bij onder meer DWDD en 3FM wordt haar show op Noorderslag beoordeelt tot één van de beste van het hele showcase-festival. Singles als ‘Club Overleeft Wel‘, ‘Sorry Maar‘ en ‘Liefde van de Vloer‘ vestigen haar zodanig dat ze een half jaar na haar debuut al voor een 3FM Award wordt genomineerd in de categorie Beste Artiest. Na de release van haar tweede ep Linde Van Nimma werd het het stil rondom de zangeres, tot ze in 2020 terugkwam met haar emotionele debuutalbum Nog Heel Even, wat met lovende kritieken werd ontvangen. Kort na de release van het album besloten Linde en Noah’s Ark om uit elkaar te gaan. Inmiddels heeft ze haar nieuwe plek gevonden in de stal van PIAS en ligt er al een hoop nieuw werk op de plank voor de wereld om te horen, waarvan ‘Zet Het Stop’ het eerste wapenfeit is.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 August

Nineties Tribute at BIRD

Nineties Tribute

Nineties Babies Unite! Op vrijda 19 augustus brengen we in BIRD een tribute aan de 90’s; het decennium waarin Turn up the Bass en MTV hun hoogtepunt bereikten en de videoclip een steeds prominentere rol ging spelen. En natuurlijk doen wij dat op onze eigen BIRD-manier!

Saturday 27 August

Xenia Rubinos

De visionaire zangeres en muziekmaker Xenia Rubinos duikt in en uit verschillende genres met haar signature power vocals en wordt […]

Saturday 27 August

PRINCE VS MICHAEL

Wat ooit begon als een eerbetoon aan de supersterren Michael Jackson en Prince is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie in BIRD: Prince vs. Michael!

Welke kant kies jij? His royal badness Prince himself? Of ga je toch voor the immortal king of pop, Michael Jackson?