fbpx

Friday 25 November

Linde Schöne

support: Jeroen Antoine

Start

20:00 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 16,50 (Pre-sale) / €17,- (Door)

Tickets

Linde Schöne komt naar Rotterdam! De zangeres was als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah’s Ark en stond steevast tussen de best-of-lijsten op festivals als Eurosonic Noorderslag, Paaspop en Lowlands. Deze singer-songwriter extraordinair staat 25 november in BIRD.

Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk, vanaf een plek die vanuit een hiphop state of mind lijkt te komen. Deze combinatie, samen met haar sterke uitstraling en goede live-performance zorgt voor een vliegende start. Na optredens bij onder meer DWDD en 3FM wordt haar show op Noorderslag beoordeelt tot één van de beste van het hele showcase-festival. Singles als ‘Club Overleeft Wel‘, ‘Sorry Maar‘ en ‘Liefde van de Vloer‘ vestigen haar zodanig dat ze een half jaar na haar debuut al voor een 3FM Award wordt genomineerd in de categorie Beste Artiest. Na de release van haar tweede ep Linde Van Nimma werd het het stil rondom de zangeres, tot ze in 2020 terugkwam met haar emotionele debuutalbum Nog Heel Even, wat met lovende kritieken werd ontvangen. Kort na de release van het album besloten Linde en Noah’s Ark om uit elkaar te gaan. Inmiddels heeft ze haar nieuwe plek gevonden in de stal van PIAS en ligt er al een hoop nieuw werk op de plank voor de wereld om te horen, waarvan ‘Zet Het Stop’ het eerste wapenfeit is.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 December

Michelle David & The True-tones in LantarenVenster

Michelle David & The True-tones

Michelle David & The True-tones laten je de rauwe kracht van gospel en soul voelen. Hun muziek gaat van Mali in West-Afrika naar de Cariben, en dan door naar New Orleans en naar de Mississippi Delta Blues.

Saturday 31 December

Better Together 

2023 we’re Better Together with you 🙂

Verspreid over drie zalen serveren we je op zaterdag 31 december ook post-corona weer een zinderende mix van de meest soulvolle sounds van vandaag, gister en morgen. Geheel in BIRD stijl gaat alles in de blender.Van de meest groovy Hiphop, RnB en POP tunes tot de warmste Afro, House en Disco.

Saturday 04 February

Billy Woods

Rising talent Billy Woods beschikt over veelzijdige flows en een vermogen om niet alleen onderwerpen aan te snijden waar andere […]