fbpx

Friday 25 November 2022

Linde Schöne

support: Jeroen Antoine

Start

20:00 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 16,50 (Pre-sale) / €17,- (Door)

Tickets

Linde Schöne komt naar Rotterdam! De zangeres was als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah’s Ark en stond steevast tussen de best-of-lijsten op festivals als Eurosonic Noorderslag, Paaspop en Lowlands. Deze singer-songwriter extraordinair staat 25 november in BIRD.

Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk, vanaf een plek die vanuit een hiphop state of mind lijkt te komen. Deze combinatie, samen met haar sterke uitstraling en goede live-performance zorgt voor een vliegende start. Na optredens bij onder meer DWDD en 3FM wordt haar show op Noorderslag beoordeelt tot één van de beste van het hele showcase-festival. Singles als ‘Club Overleeft Wel‘, ‘Sorry Maar‘ en ‘Liefde van de Vloer‘ vestigen haar zodanig dat ze een half jaar na haar debuut al voor een 3FM Award wordt genomineerd in de categorie Beste Artiest. Na de release van haar tweede ep Linde Van Nimma werd het het stil rondom de zangeres, tot ze in 2020 terugkwam met haar emotionele debuutalbum Nog Heel Even, wat met lovende kritieken werd ontvangen. Kort na de release van het album besloten Linde en Noah’s Ark om uit elkaar te gaan. Inmiddels heeft ze haar nieuwe plek gevonden in de stal van PIAS en ligt er al een hoop nieuw werk op de plank voor de wereld om te horen, waarvan ‘Zet Het Stop’ het eerste wapenfeit is.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]

Wednesday 01 November

Joyce Moreno

Joyce Moreno

Joyce Moreno komt op 01 november naar Rotterdam! Deze levende legende combineert traditionele Braziliaanse muziek met jazz en andere invloeden.