fbpx

Friday 24 March

LIBERATION ‘soulroots bday bash’

w/ Soulroots & Ceciel Moyano

Start

23:00

Ticket prices

€10,- (Early BIRD) | €12,50,- (Regular BIRD) | €15,- (Late BIRD) | Door = More

Tickets

Op vrijdag 24 maart viert Liberation de verjaardag van haar ‘founder’, Soulroots. Voor deze speciale gelegenheid zal hij samen met zijn bestie Ceciel Moyano live op de percussie een all-nighter doen. Verwacht een spiritual journey vol met Afrikaanse House & Melodische Techno voorzien van een Soulful tintje.

View agenda

Have A Look At This

Friday 21 April

hunee

Voor deze editie op vrijdag 14 april hebben we een dj die feest viert met jou aan de andere kant van de dj booth en je meeneemt op een muzikale reis die tijd, plaats en zelf overstijgt: Rush Hour-family Hunee. 360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden.

Friday 28 April

The Warehouse Project x 360 Degrees Boat Party

Kom 28 april naar het boatparty van 360 Degrees x The Warehouse Project tijdens de bank holiday weekender in Rotterdam. 360 Degrees organiseert de afterparty op de vrijdagavond, dit wil je niet missen!

Tuesday 16 May

Annahstasia

Annahstasia’s vocals halen je even weg uit de realiteit en nemen je mee in haar wereld. Op dinsdag 16 mei staat Annahstasia in BIRD!